Видео

Добро утро, българи!- 06.11.2013г. гост Магдалена Ташева Тема „бежанците”

The player will show in this paragraph

ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЯЛАТА РАСА.ЧАСТ I. СБОГОМ ЕВРОПА


“Нашата раса е раса на майстори. Ние сме богове на тази планета. Ние сме толкова различни от по-низшите раси, колкото те се различават от насекомите. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси са зверове и животни като цяло. Нашата желязна тояга е нашия водещ закон. Масите ще ни служат, лижейки краката ни, защото нашата съдба е да властваме над по-низшите раси. Нашето земно царство ще бъде управлявана като използваме роби”
Колкото и странно да е, тези думи не принадлежат на Адолф Хитлер, а са казани от един евреин - Менахем Бегин, министър-председател на Израел от 1977г до 1983г. на едно заседание на Кнесета, парламета на Израел.

Освен това, този “добър човек” спечели Нобеловата награда за мир през 1978 г. Ние трябва да помним, че също така беше присъдена същата награда на президента на единствената страна, която е в постоянна война някъде по света-САЩ, факт, който красноречиво говори за истинската същност на Нобеловата награда, а не онова, което се говори за нея.

Планът Калерги, разработен през 1923 г. има много общо с предходния текст и това, може да проверите по-долу.

“ЧОВЕКЪТ ОТ БЪДЕЩЕТО ЩЕ БЪДЕ МЕЛЕЗ”

ПЛАНЪТ КАЛЕРГИ

Планът Калерги е един план за геноцид, разработен през 1923 г. от
мелезът Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi.
Заедно със своите партньори масони, които са прокурсори и идейни създатели на Европейския съюз, с цел да се унищожи Европа и бялата раса. Това унищожение, според този план, трябва да се осъществи чрез насърчаване на културното многообразие, което е първата стъпка към диктатурата на една глобална държава, както и чрез масивна цветнокожа имиграция от Азия, Латинска Америка и Африка. След това, смейсвайки се расово, ще се получи една пасивна раса от мелези-раса добре опитомена, предсказуема, раса от индивиди със слаб характер и с нисък коефициент на интелигентност. Тази новосъздадена смес, ще се управлява вечно от еврейския аристократичен елит на базата на нисшия ум, който ще доминира в съзнанието на индивидите, като така ще им се попречи да се бунтуват и дори да не подозират, че са контролирани. Този план, както е посочено в 28 дипломни работи, е вдъхновен от човешкото господство над животните, които поради тяхната ниска интелигентност не могат да се разбунтуват никога.

СТАРТИРАНЕ НА ПЛАНА КАЛЕРГИ

Според новите икономически стандарти и глобализацията, икономическата инвазия вече се е случвала много пъти и правителствата нямат намерение да я отхвърлят, колкото и голяма и задълбочена да стават тя. И в същото време насърчават расово кръстосване с цел постигане на изтреблението на бялата раса в света. Това не става в Азия, Африка или в страни, където няма инвазия на емигранти, това се случва само в бели страни. Инвазията, преоблечена като напредък, благотворителност, хуманизъм, братство, социална справедливост, равенство и др., е престъпен и безмилостен план да се унищожи Европа.

ЕСЕНЦИЯТА НА ПЛАНА
Според първите писмени манифести, издадени между 1923 и 1925 г., в Плана Калерги се предвижда евреите дойдат на власт първо в Европа, а след това в световен мащаб. Планът се базира на утопичната представа на еврейския расизъм, отнасяща се до "най-висшата раса-евреи" (Herrenrasse). Herrenrasse, израз, използван от Адолф Хитлер за описване на арийската раса, е използван също и от Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi, с цел да се затвъри на еврейския суверенитет в Европа и по света. Също така терминът "еврейска благородна раса" се използва постоянно. С цел създаването на тази еврейска империя, Планът Калерги се обявява за премахване на правото на самоопределение и последващо обезличаване на народите посредством масова миграция или заради вътрешно раздробяване чрез сепаратистки движения.

Пример могат да бъдат "етническите" каталонски или баски форми на сепаратизъм. За да може Европа да да се управлява от евреи, стремежът е населението да се превърне смесени народи от расово еднородни групи от мелези, получени при пълно смесване на расите. На тези мелези се приписват всякакви на нисши човешки качества като жестокост, подлост и т.н., като тези качества трябва да се създадат преднамерено и са от съществено значение за осигуряване на превъзходството на евреите. Много преди Хитлер, Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergi е споделял виждането си за висока степен да духовност и интелигентност на бялата раса, особено на скандинавската подраса, но, за разлика от Хитлер, не се е стремил към нейното издигане, запазване и укрепване, а е искал нейната гибел. Поради тази причина, Планът Калерги се стреми към смесване на расите, защото в мелезите се елиминират талантите и специфичните най-добри характеристики на която и да е чиста раса. В Плана, единствено на мелезите е дадена положителна оценка, защото те могат лесно да бъдат манипулирани, за да може юдеите да дойдат на власт .

Днес, ние откриваме друга дума в американските медии, когато става дума за колонизиране на Афганистан и Ирак, един друг, от многото признаци, които показват какви семена са покарали от плана Калерги. Терминът “Nationbuilding” означава нещо като изкуствено създаване на националности от ръцете на човека. Ако разгледаме идеите, залегнали в плана Калерги, отнасящи до смесването на кръвта на хората от различни раси, ще намерим големи познания, свързани с развитието и размножаването на расите, като те в някои пунктове съвпадат удивително точно с изследванията на Дарвин, а след това и с непреработените расови теории на Третия райх. Съвременната генетика, представена основно от страна на Израел, която може да различи чрез ДНК анализ евреите от техните братовчеди-арабите, потвърждава знанията застъпени в Плана Калерги, но без да е в състояние да изясни произхода на тази мъдрост.

РИЧАРД НИКОЛАУС КОУДЕНХОВ-КАЛЕРГИ

Richard Nikolaus Eijiro Graf Coudenhove-Kalergi /роден в Токио на 16.11.1894 - и починал в Schruns,Vorarlberg, Австрия на 27.06.1972/ е един австрийски-японски политически и геополитически деец, който през 1923 г. публикува манифест наречен “Pan-Europа”, с който се полагат основите на Международния Паневропейски съюз, а заедно с него и на Движението Pan-Еuropa. Това е предисторията на Европа от Маастрихт и на Европейския съюз, както и техният главен режисьор-създател, на престъпния "Plan Kalergi".

Калерги създаде понятието "Пан-Европа" и "Пан-Европейски" в смисъл на "Обединението на всички европейски нации в рамките на една държава". Допълнителната цел на плана е етническо трансформиране на Европа чрез интегриране на различни раси и култури, които са чужди на континента, като по този начин се образува една космополитна, мултикултурна смесена раса.

Син на австро-унгарския дипломат конд Heinrich Coudenhove-Kalergi (автор на книгата “Идиосинкразия на антиземитизма”) и на японката Mitsu Aoyama, той получава докторска степен по философия от Университета във Виена и работи като журналист и редактор в списание "Пан-Европа". Признат е за основател на първото общонародно движение за Обединена Европа.
След манифеста, издаден през 1923 г., той публикува най-важната си работа на тема "Борбата за Пан-Европа" (1925-1928) в три тома. Неговите идеи повлияват на Аристид Бриан в речта му пред форума “Общество на народите” на 8-ми септември, 1929. След анексията на Австрия към Германия, Калерги избягва във Франция през 1938 г., а след това в Съединените щати през 1940 година. Там преподава в университета в Ню Йорк до 1945 г., когато отново се връща във Франция. В САЩ публикува своя труд "Кръстоносния поход за Пан-Европа" през 1944 година.

След завръщането си в Франция, той основава Европейския Парламентарен Съюз. На конгрес на Съюза през 1947 г. (8 - 12 септември), е защитавал идеята, че създаването на голям пазар, със стабилна валута (Euro), е правилното средство за Европа, за да възстанови своя потенциал и да заеме мястото, която съответства сред нациите.

През 1950 г. Coudenhove-Kalergi е първият човек получил наградата “Карл Велики”, присъдена му в германския град Аахен, за това че "допринесъл за разпостраняване и утвърждаване на идеята за Обединена Европа и мира." Произходът на тази премия е с начало 19 декември 1949 г., когато един търговец от град Аахен, д-р Kurt Pfeiffer , основава културен кръг с името на "Crown Legentium Aquensis", предназначен за насърчаване на диалога между политици, учени и културни дейци от цяла Европа. След това обявява създаването на премия на името на император Карл Велики, живял през осми век, който е живял в резиденцията си в Аахен.

Тази награда му се е присъдила на принос, оценен като "разбиране и развитие" на обществото в Западна Европа, а също и в услуга на "човечността" и "световния мир". За получване на наградата, претендента е трябвало да има принос в областта на литературата, науката, икономиката или политиката. Неговото награждаване се е провело в Залата за Коронации в сградата на общината в град Аахен, след което е имало три речи, едната от кмета на града, другата е похвала от специален гост и третата-от получателя на наградата. Името на наградата не е случайно, тъй като повечето представители на Европейския Елит, както и политици и много актьори са потомци на император Карл Велики. Сред удостоените с наградата са Конрад Аденауер, Уинстън Чърчил, Пол Херни Спаак, Робърт Шуман, Салвадор де Мадариага, Хуан Карлос I, Хенри Кисинджър, Франсоа Митеран, Хелмут Кол, Роджър Шутц, Фелипе Гонзалес Маркес, Тони Блеър, Бил Клинтън, Валери Жискар д'Естен, Йоан-Павел II, Жан-Клод Юнкер, Хавиер Солана, Ангела Меркел, Жан-Клод Трише, Волфганг Шойбле.
Знамето на движението Пан-Европа. Напомнят ли ви за нещо кръста и звездите?

Калерги беше начело на заговор, който заплашваше поминъка на народите на Европа. Още през 1923 г. и преди своите братя, масоните, тази тъмна личност обяви, че Европа ще бъде доминирана от "аристократичната еврейската раса". За тази цел, европейците трябва да "кръстосат" с черните и азиатците така, сякаш става дума за животни. Чрез тази "кръстоска", Coudenhove-Kalergi е очаквал да се постигне човешко същество от по-нисък клас, без характер и лесно за управление от страна на държавата. Сред най-ранните му последователи намираме чехословашките политици Tomas Masaryk и Edvard Benes, както и банкера Макс Варбург, който е станал спонсор с първите 60 000 марки.

Австрийският канцлер Monsignore Ignaz Seipel, а по-късно и австрийският президент Karl Renner, са първите председатели на движението "Пан-Европа". Калерги е посочвал също, че висши френски политици подкрепят негово предложение за потискане на немския реваншизъм. По този начин френският министър-председател Edouard Herriot и неговото правителство, като британските лидерите на всички политически формации и включително редактора на в.”Times”, Noel Baker, попадат в машинациите на заговора. Накрая, дори успява да привлече към своята кауза и Уинстън Чърчил.

През 1926 г. Калерги изнася някои лекции от Съединените щати и убеждава американската общественост във важността на план си за поглъщане еврейска Европа.
Тук ние виждаме двама нови негови последователи: френския външен министър, Aristide Briand и германският канцлер Stresemann. През същата година, но малко по-късно става чешкия геноцид с 300000 судетските немци, а Едвард Бенеш, е назначен за почетен председател. В този момент, почти непознат, Калерги също преговаря с Мусолини за ограничаване правото на самоопределение на австрийците и по-нататъшно насърчаване на победоносните народи през Първата световна война, но не успява в това.

От дългия списък на най-популярните политици на ХХ век , ние трябва да обърнем особено внимание на Конрад Аденауер, на бившия испански министър на правосъдието Риос, както и на Джон Фостър Дълес (USA). Без да се спазват основните принципи на демокрацията и с помощта на вестниците "Ню Йорк Таймс" и "Ню Йорк Хералд Трибюн", Калерги представя плана си на Конгреса на САЩ. Презрението му към принципа на народно управление се вижда ясно от една негова фраза през 1966 г., която е в стила на неговата следвоенна дейност: "През следващите пет години Паневропейското движение, ще преследва основно тази цел: чрез мобилизиране на парламентите на отделните държави, да се принудят правителствата да изградят Pan-Еuropa". С помощта на Робер Шуман, френският министър на външните работи, Калерги успява да изземе от управниците на германския народ контрола над производството на стомана, желязо и въглища и да постави тези немски индустрии над националния суверенитет на Германия. Тогава се появяват и други имена: Degasperi , предателят, унищожил самоуправлението на Южен Тирол и Пол-Анри Спаак , белгийският лидер на социалистите, който се преструвал, че искат да бъде сключен мир между французи и германци с посредничеството на наследниците на Клемансо-идеологът измислил плана за Версайския геноцид.
През 20-те години на 20 век, основния цвят на знамето на Европейския съюз е син. Калерги има водеща роля в създаването на мултикултурна Европа и ограничаването на изпълнителните функции на парламентите и правителства на отделните европейски държави. Това е очевидно и до днес и се изразява в издаването на "Наград