Видео

Тесла и извънземните открития

The player will show in this paragraph

ЦРУ ПРИБРА ОТКРИТИЯТА НА ГЕНИЯ ТЕСЛА!


Проектът HAARP се разработва в Центъра за Военноморски изследвания (Air Force Research) близо до Gakona, Аляска .
Центърът се състои се от 360 радиопредаватели и 180 антени с височина 22 метра, заемащи площ от 14 хектара. Излъчвайки 3600 киловата (75 пъти повече от обикновена радиостанция), комплексът е най-мощното в света устройство за въздействие върху йоносферата.
Според най-новите данни HAARP вече е върху 60 квадратни километра, на които е разгърната гигантската фазирана антенна решетка, мрежа от триста и шестдесет антенни предаватели, които заедно съставят един исполински свръхвисокочестотен излъчвател. Те излъчват радиовълни в диапазона 2,8-10 мегахерца, с обща мощност 1,7 млрд вата (по други източници – 10 гигавата), което надхвърля нивото на слънчевото излъчване в този честотен диапазон с 5-6 порядъка.
Програмата HAARP работи и с основен подизпълнител Арктика HAARP – Център за научни изследвания на министерство на отбраната и на Агенция за разширени изследователски проекти (DARPA), както и на Военновъздушните сили.
Преди да прочетете в статията подробностите, вижте на Видео какво представлява HAARP:
Джеймс Касболт – бивш полковник от американските специални служби споделя:
На 23 май 1979 г. мой близък приятел – Фил Шнайдер, с риск на живота си ми сподели поверително, че през юни ще има огромно количество земетресения на западния бряг на Америка, породени от експеримент на HAARP - секретно психотронно оръжие за влияние върху състоянието на йоносферата.
Дълбоко Подземните Военни Бази (ДПВБ) в този район, където Фил работи и където се провеждат изследванията с „извънземни” и проекта HAARP били затворени. Почти всички с изключение на заетите с изпитанията по HAARP били изселени в друга база.
Това със земетресенията се оказа 100% вярно, защото между 21 и 28 юни имаше най-малко 400 труса на западния бряг на Америка.
Фил Шнайдер е геолог, структурен инженер и експерт по подземно тунелиране към американското правителство и ООН. Нает е от Националната агенция за сгурност – НАС в края на 80-те и е работил за тях до 1992 г. Бил е старши електроинженер в подземната база Лос Аламос в Ню Мексико.
Разочарован от нечовешките действия и цели на американските секретни служби и научни институти в Подземните Бази, Фил решава да проговори, за което заплаща с живота си. За разкриване на секретна информация във връзка с научните разработки и действията на американците с „извънземните”, Фил Шнаййдер беше убит от ЦРУ на 17 януари 1996 г. в своя апартамент в Уилсънвил в Портланд, Орегон.
КЪДЕ Е ОГРОМНОТО НАСЛЕДСТВО НА НИКОЛА ТЕСЛА?
В ранния следобед на 7 януари 1943 г. агенти на ФБР нахлуват в дома на Никола Тесла и изнасят целия му архив. Биографът на Тесла Маргарет Чейни твърди, че той бил използван за създаване на специална секретна лаборатория във военната база “Райт Патерсън“.
Секретните служби поддържат версията, че архивът бил унищожен, макар че през 1979 г. е извършен опит със секретното психотронно оръжие HAARP, създадено на основата на разработките на Тесла. А през далечната 1993 г. отново се разбира, че неговите патенти – над 7000 са в основата на военните разработки в специалния център в Гакона, Аляска.
Американските секретни научни институти използват научната разработка на Никола Тесла, че Земята притежава естествен електромагнитен резонанс. Това ще рече, че ако от точка А бъде изпратен радиосигнал, той ще стигне до обратната страна на планетата и след това ще се върне отново до точка А.
Ако в момента, в който първият сигнал се върне в изходната точка и веднага бъде излъчен втори, двата сигнала ще се насложат един върху друг.
Никола Тесла изчислил лесно тази резонансна честота, като взел предвид скоростта на радиовълните (скоростта на светлината) и я разделил на изминатото разстояние (обиколката на Земята) – т. е. 360 000 км/сек делено на 50 000 км и се получава 7.75 или 8 Hz.
През 1996 г. американският Сенат предвижда в бюджета допълнителна сума от $15 млн. долара за разработката на “Томографска технология за проникване дълбоко в земните недра“. Целта е нискочестотните сигнали да се използват за проникване дълбоко в земята за откриване и локализиране на скрити муниции, минерали и тунели.
„Земята може да бъде разрушена, ако се генерират вибрации в резонанс със геомагнитното й поле“- това е едно от откритията на Тесла.
Още в 1912 г. Никола Тесла обявява, че е направил откритие, което може да има унищожителен ефект, ако бъде употребено във война. В коментар от февруари същата година The World Today признава, че експериментите на Тесла в областта на телегеодинамиката се определят от някои учени като „контролирани земетресения“.
В броя си от 8 декември 1915 г. в. New York Times за първи път развива идеята на Тесла за създаването на „предавател за електрическа енергия, която може да се пренася на всякакво разстояние, да бъде в неограничено количество и да се използва за различни военни и мирни цели.“
На 11 юли 1934 г. вестник „Ню Йорк Таймс” съобщава, че Никола Тесла е разработил смъртоносно оръжие – лъч от частици, които чрез високо напрежение се ускоряват до големи скорости. Според вестника„смъртоносният лъч”, който може да праща през въздуха концентрирани лъчи от частици и да покосява милионни армии, е най-важното от изобретенията на Тесла.
На 22 септември 1940 г. във в. New York Times 83-годишният Тесла споделя пред кореспондент на вестника, че той е готов да предостави на американското правителство тайните на своята „теле-сила“, с помощта на която било възможно да се стопяват двигателите на самолетите на разстояние от 250 мили и която може да се превърне в нова „китайска стена“, която да защити САЩ от всякакви атаки.
Тексаският физик Ийстлунд е заимствал макар и да казва, че е развил идеите на Никола Тесла за „електромагнитния резонанс“, който според него имал такава сила, че би могъл да разполови Земята на две. Единственият проблем било съображението, че необходимата за тази цел честота на сигнала е близка до тази, която предизвиквала разстройства на човешката психика и нарушавала жизнените функции на животните, дори и на рибите. Това показали експериментите.
Бърнърд Ийстлунд, който познава добре откритията на Тесла, в радиоинтервю се изтървал да казва, че ако неговият проект бъде осъществен, “той ще позволи на човека да контролира и моделира по свое желание климата на Земята“.
А когато проектът бъде завършен докрай, военните ще разполагат с оръжие за предизвикване на климатични изменения по цялата планета.
Това можело да стане, като се изпращат относително слаби “сигнали“ към т. нар. “Пояси на Ван Алън“ (радиационните пояси около Земята).
По този начин електромагнитният резонанс на Тесла ще може да контролира огромни енергии с помощта на съвсем малки сигнали.
САЩ отдавна вече използват подобни технологии!
Във Виетнам е бил използван метод за предизвикване на проливни дъждове в тропическите гори. След края на виетнамската война започва осъществяването на два проекта за манипулиране на урагани и на мълнии, станали известни с кодовите имена Project Skyfire и Project Stormfury.
Паралелно с това започва осъществяване на проект с кодовото название Prime Argus, чиято цел е да се предизвикват опустошителни земетресения. Проектът се финансира от Агенцията за модерни изследователски и отбранителни проекти която сега действа под съкращението ARPA.
ОРЪЖИЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
Официално Проектът HAARP не е секретна програма и в американските медии от време на време се появяват репортажи, в които се разказва за “научните постижения“ на екипа от Гокома.
В същото време в специализирани издания като Military Space се прокрадват намеци за “използване на йоносферата за целите на Министерството на отбраната“.
В доклад AF 2025 Final Report на Военновъздушната академия на САЩ се съдържа любопитен пасаж: “Възможно е използване на предизвикани йоносферни изменения като средство за създаване на климатични аномалии и за разстройване работата на противниковите комуникации и радарни съоръжения.“
Физикът Даниел Уинтър от Уейнсвил, щата Северна Каролина, твърди, че високочестотните емисии на проекта HAARP могат да се комбинират с дълговълновите импулси, които земната мрежа използва за разпространяване на информация под формата на вибрации, които синхронизират “танца на живота“ в планетарната биосфера.
Уинтър нарича това геомагнетично явление “кръвоносната система на земната информация“ и твърди, че ако се съчетаят високите честоти (HF) от HAARP с естествената Изключително ниска честота (ELF) на Земята, могат да се получат непредсказуеми последици.
Ние ще продължим да ви информираме за този опасен за човечеството проект HAARP.

http://razuznavane.com/?p=7879

Времетраене 25:07 Дата 17-03-2014 Преглеждания 16864 Категории Телевизия  

Коментари

10:53,25 May

It Michael Kors Outlet Chrissy coach outlet store online and coach factory outlet I have coach factory outlet a thing or two in michael kors outlet Michael Kors coach factory outlet both love a black and coach factory outlet outfit! coach handbags And I www.outletnorthface.us.com say,Gucci her coach factory outlet taste in michael kors bags and coach outlet online coach factory outlet sunnies coach factory outlet is Ralph Lauren Polo ray ban sunglasses Snobby.The coach factory outlet of www.michaelkorsoutletco.us.com tough michael kors outlet online cable chanel handbags straps michael kors outlet and ladylike coach outlet structure www.marcbymarc-jacobs.com makes this north face outlet Balenciaga (at Neiman www.raybanglasses.us.com for $1,615) Gucci a www.coach-outletstoreonline.us.com symbol coach outlet online for www.michael-kors-outletonline.us.com Gucci Chrissy chanel handbags,chanel purses herself.michael kors outlet online sale She www.oakleyoutletstore.us.com may have cheap ray ban sunglasses mixed www.raybansunglassesweb.com as host valentino shoes of the true religion outlet Billboard www.coachoutletfactoryonline.us.com Music coach outlet Awards,oakley sunglasses but as Anna coach outlet Wintour be better than Coach your competition,just dress better."And that she most Gucci does.I love a girl who thinks of this as an off-duty look.Gucci The A.L.C.pencil skirt (at Intermix for $309,from $445) and on-trend crop top look incredible on her.It's clear to all around that this is a model-and online coach with model style to go along with it! Steal the look for yourself below.As a previous writer of Limite Magazine,I know a big story when i see it.Now we got a new store on the lower east side.Ray Ban Sunglasses Hudgens is known for her boho,Coachella style,but she doesn't reserve the look solely for the California desert.After all the years of donning flower crowns and fringe-accented bags,you know she's living for this '70s revival,and the petite actress has Gucci mastered the look.Her Gucci style has developed into a truly sophisticated one,with Hermes sunnies,a plunging AQ/AQ True Religionicon (between that and the tailored blazer,I've gotta say,she pulls off all that fabric well for having such a small frame; credit due to those The North Face platforms),and that Chloé Faye! What a gorgeous little bag.It's been selling like hot cakes,so snatch it up quickly,or shop similar pieces below…Chloé Faye bag available on Editori