Видео

интервю със слънцеяда Хира Ратан Манек - 3 част

The player will show in this paragraph

Хира Ратан Манек, слънцеед от 1995 год. (Индия)
Информация от официалния му сайт www.solarhealing.com


Във физическото тяло на човека има суперкомпютер, даден му от природата – това е мозъкът. Хира Ратан Манек го нарича мозгютер. Нашият мозък е по-мощен от който и да е съвременен суперкомпютер. Всеки човек на планетата има голям брой таланти и безгранични сили и възможности, дадени му от природата. Хората никога не трябва да се подценяват. Всеки човек е надарен. Ако използваме тези сили, то можем да стигнем големи висоти в развитието си. За съжаление, тези безгранични възможности са запрограмирани в тази част на мозъка, която в по-голямата си част бездейства, „спи” или не я използваме. Дори медицината е съгласна с това, че използваме мозъка си едва около 5-7%, а най-издигнатите представители на човечеството, като например Айнщайн, е използвал само 32% от своя мозък.
Ако успеем да активизираме мозъка си и да събудим тези безгранични, присъщи ни сили, то ще успеем да се издигнем на по-високо ниво на развитие. Ще успеем да постигнем каквито си искаме резултати.
За да работи мозъкът ефективно, е необходимо да се активизира. Тъй като е единно цяло, мозъкът се нуждае от цялостна енергийна поддръжка. Слънцето е източникът, хранещ мозъка, изпълващ го със сила и енергия.
Слънчевата енергия може да постъпва и да се подвизава в човешкото тяло или мозъка само чрез един орган – очите. За слънчевата енергия очите са входната врата към мозъка. Очите също се наричат „огледалото на душата”. Последните изследвания на учените са показали, че човешкото око има много други функции освен зрението. Много нови данни за функциите на очите продължават да се откриват. Очите са сложни органи, състоящи се от 5 билиона частици – много повече, отколкото космически кораб например, който се състои от 6-7 милиона части. Знаейки това, може да разберем огромните възможности на човешкото око.
Хира Ратан Манек (ХРМ) казва, че дъгата се намира в нашите очи, а не на небето. Седемте цвята на слънчевата светлина само отразяват това, което вече го има в този чудесен орган – човешкото око. Ние можем да видим дъгата, когато поискаме, - идете в градината, просто наблюдавайте течаща вода, когато Слънцето се движи над вас. И ще видите дъгата.
Очите могат да възприемат пълния спектър на слънчевата светлина. Те са като прозорец с прозрачни стъкла. Нашите очи са великолепен инструмент за възприемане, на когото са достъпни всички цветове на дъгата. Очите са нежната, чувствителна част от човешкия организъм и затова не трябва да им вредим, а да ги използваме така, че да ни служат и дълго да са работоспособни.
Такива учения на днешния ден и идеи като „не гледайте изобщо слънцето – ще си повредите ретината”, „никога не излизайте на слънце – ще се разболеете от рак на кожата”, - тези идеи са причина за ненужни истерии и паранои. Колкото по-далече стоите от природата, толкова повече си създавате причини за болести и автоматично започвате да поддържате крупните бизнес-корпорации.
Има ясни, достъпни за човека пътища за получаване на полза от природата, пътища, не причиняващи никакви нежелателни ефекти. Тези пътища са така близки до интуицията ни, както когато се събират облаци, ние се натъжаваме. Когато виждаме слънчицето, се чувстваме бодри и енергични.
Хира Ратан Манек е роден на 12 септември 1937 год. в гр. Бодхавад, Индия. В Каликут, Керал получава образование на инженер-механик в Кералския Университет. Работи в корабоплаването до 1992 год. След това започва да изследва и изучава древната практика на гледане на Слънцето, която го е интересувала още от детството. Това бил стар, но забравен метод, който се е използвал в древни времена в различни части на земното кълбо.
След като работил 3 години по този метод, Хира Ратан Манек бил готов отново да открие тайните на гледането на Слънцето. В процеса на обучение по този метод най-много го вдъхновявало учението на джайнистите, последователи на Господ Махавира, който също е практикувал гледане на Слънцето преди 2600 години. За Хира Ратан Манек вдъхновяваща била и информацията за гледането на слънцето от древните египтяни, гърците и коренните жители на Америка.
От 18 юли 1995 година Хира Ратан Манек живее само за сметка на слънчевата енергия и вода. Понякога, за да не нарушава принципите на гостоприемството или по обществени причини, пие чай, кафе или мътеница. До днес е имал 3 строги поста, през които е бил само на слънчева енергия и вода и е бил под контрол и наблюдение на различни учени и медицински екипи.
Първият пост бил от 211 дни 1995-1996 година в Калкута, Индия под ръководството на д-р Рамачандран, медицински експерт по алопатия и аюрведическа медицина.
След това вторият пост е бил 411 дни 2000-2001 год. в Ахмадабад, Индия под ръководството на международна група от 21 лекаря и учени начело със Судхир Шах и д-р К.К. Шах, по това време действащ президент на Индийската медицинска асоциация. Д-р Маури Пресман е описал опита от изучаването на феномена ХРМ в статия, която предал на групата за по-нататъшно наблюдение на Хира Ратан Манек.
След изследването в Ахмадабад, Хира Ратан Манек бил поканен в Университета Томас Джеферсън и Университета Пенсилвания във Филаделфия, където го наблюдавали 130 дни. Тази група медици си поставили за цел да изследват ретината му, епифизата и мозъка. Ръководители били д-р Ендрю Б. Нюберг, известен авторитет в изследването на мозъка, заснел филма „Какви сигнали знаем” и д-р Джордж Бернард, авторитет в областта на епифизата.
Първоначалните резултати показали, че сивите клетки в мозъка на Хира Ратан Манек се възстановяват. Били направени 700 фотографии, от които се вижда, че невроните са активни и не умират.
Нещо повече, епифизата на Хира Ратан Манек била увеличена по обем и този обем не намалявал, както обикновено става след 50 годишна възраст. Нейният максимален среден размер е около 6 х 6 мм, а при Манек размерът й бил 8 х 11 мм.
Има много други практики на гледане на Слънцето, които са постигнали подобни резултат и които са били готови да се подложат на изследвания, но поради финансови и други ограничения техните постижения не са документирани.
Уникалността на Хира Ратан Манек се състои в това, че той е предоставил живото си тяло на наблюдения и научни експерименти на светилата на науката продължително време на няколко пъти.
Макар че учените и лекарите се съгласили с това, че чувството за глад намалява, ако не изчезне съвсем, което е обусловено от сложността на различните функции на мозъка, те не били готови да обяснят как гледането на Слънцето има такива позитивни ефекти за човешкия разум и тяло. Предстоят по-нататъшни изследвания.
През 2002 г. Хира Ратан Манек изнесъл повече от 136 лекции в САЩ и бил канен от правителствата на много страни да им помогне да разберат този процес, поради което бил създаден Международен Център в Орландо, Флорида. През 2003 год. ХРМ изнесъл повече от 147 лекции в САЩ, Канада, Карибите, Великобритания и Северна Ирландия, около 400 вестника по целия свят са публикували статии за него. И така до ден днешен ХРМ обикаля света и разказва безкористно за своя опит.
Тези, които искат повече да научат за Слънцето като ефективен източник на лечение, Хира Ратан Манек препоръчва книгите:
- „Светлината – медицината на бъдещето” на Джекъб Либерман
- „Изцеляващото Слънце: слънчевата светлина и здравето на 21 век” на Ричард Хобдей.

Времетраене 08:23 Дата 17-02-2012 Преглеждания 3636 Категории Телевизия  

Коментари

11:37,27 September
jianbin0927

mulberry bags

mac tools

canada goose outlet

uggs outlet

michael kors outlet

christian louboutin shoes

ralph lauren outlet

ray ban sunglasses

coach outlet

ugg outlet

christian louboutin outlet

canada goose jackets

michael kors outlet

ugg boots

prada sunglasses for women

nike huarache

longchamp outlet store

michael kors uk

coach outlet

canada goose outlet

prada outlet online

canada goose outlet

true religion jeans

ralph lauren outlet

polo ralph lauren

michael kors outlet clearance

coach outlet online

ralph lauren outlet

ugg outlet

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet

cheap jordans

swarovski jewellery

nike huarache

canada goose outlet

ugg cyber monday

canada goose uk

prada sunglasses

kate spade outlet online

ray ban sunglasses

canada goose outlet

ralph lauren polo

uggs outlet

pandora jewelry

longchamp solde

tory burch outlet

mulberry outlet

michael kors outlet

christian louboutin sale

coach outlet online

cheap oakley sunglasses

herve leger outlet

true religion outlet store

ralph lauren polo

true religion jeans

ray ban sunglasses

coach outlet store online

christian louboutin sale

ugg outlet

ugg boots

kd shoes

nike free running

prada shoes

coach outlet

ugg outlet store

polo ralph lauren

michael kors outlet clearance

roshe run

coach outlet online

adidas outlet store

pandora outlet

longchamp pliage

nike blazer pas cher

mulberry handbags

cheap nba jerseys

ferragamo shoes

mont blanc pens

kate spade handbags

swarovski crystal

michael kors outlet

michael kors outlet clearance

longchamp pas cher

coach outlet online

true religion outlet

michael kors factory outlet

cheap nba jerseys

mlb jerseys

kate spade outlet store

true religion jeans sale

swarovski outlet store

christian louboutin outlet

coach outlet

cheap ray bans

ugg boots

coach outlet

oakley sunglasses

ray ban sunglasses outlet

burberry outlet store

tory burch outlet online store

prada outlet

michael kors outlet online

salomon shoes

fitflops

longchamp solde

coach handbags

ugg outlet

snapback hats

coach outlet

polo ralph lauren outlet

canada goose outlet online

mulberry handbags

adidas wings

coach outlet

ferragamo shoes

ray bans

canada goose outlet

ugg boots outlet

chicago blackhawks jerseys

snapbacks wholesale

snapbacks wholesale

canada goose outlet

coach outlet

kate spade outlet

prada shoes on sale

true religion outlet store

ralph lauren outlet

ferragamo outlet

fitflops shoes

ferragamo shoes sale

ralph lauren uk

ugg outlet store

ugg outlet online clearance

michael kors outlet clearance

oakley sunglasses wholesale

coach outlet

mulberry handbags sale

ugg boots

uggs outlet

ray bans

cheap ray ban sunglasses

coach outlet store online

cheap uggs

ugg boots

futbol baratas

cheap oakley sunglasses

ugg boots outlet

chrome hearts outlet

michael kors outlet online

true religion jeans

polo ralph lauren

christian louboutin outlet

kate spade outlet

christian louboutin sale

coach outlet online

nike roshe

coach outlet

michael kors outlet

christian louboutin shoes

fitflops sale clearance

cheap uggs

coach outlet

michael kors outlet online

longchamp handbags

oakley sunglasses

true religion jeans

cheap oakley sunglasses

coach outlet online

links of london

canada goose outlet store

christian louboutin shoes

puma outlet

coach outlet

cheap ray ban sunglasses

true religion jeans

fitflops sale clearance

coach outlet

michael kors uk

true religion jeans

coach outlet store online

michael kors outlet

hermes outlet store

nike air max 90

cazal outlet

oakley sunglasses

michael kors outlet

ralph lauren outlet

michael kors outlet

christian louboutin

ferragamo outlet

canada goose jackets

ralph lauren outlet

ferragamo shoes

ugg boots

ugg boots

kevin durant shoes

ugg boots

coach outlet

uggs outlet

polo ralph lauren outlet

canada goose outlet

air max 90

michael kors outlet

polo ralph lauren

fitflops uk

coach outlet online

cheap ugg boots

adidas uk

ugg boots clearance

nfl jersey

nike free 5

longchamp handbags

michael kors outlet

giuseppe zanotti shoes

true religion outlet

cheap snapbacks

michael kors outlet clearance

cheap oakley sunglasses

coach factory outlet

ugg outlet

ugg outlet

air max 2015

canada goose uk

michael kors outlet

polo outlet

kate spade uk

coach outlet

hermes outlet

tory burch outlet stores

coach outlet online

nike shoes

air jordan 4

coach outlet online

oakley sunglasses

valentino shoes

uggs outlet

coach outlet online

coach outlet

ray ban sunglasses

tory burch outlet stores

coach outlet

michael kors outlet online

tory burch outlet stores

coach outlet canada

ralph lauren polo shirts

cheap ray bans

jordan shoes

yeezy boost 350

tory burch outlet online

uggs outlet

michael kors outlet online

coach outlet online

uggs outlet

ugg boots

fitflops

canada goose outlet online

ralph lauren uk

pandora bracelet

mulberry hanbbags

canada goose jackets

ferragamo shoes

michael kors outlet

michael kors outlet

cheap oakley sunglasses

coach outlet

michael kors outlet online

nike roshe run

lebron shoes

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet online

coach factory outlet

michael kors outlet online

michael kors outlet store

mulberry outlet

uggs outlet

michael kors outlet online

true religion outlet

kate spade outlet

coach factory outlet

longchamp pliage

michael kors outlet online

marc jacobs sale

michael kors outlet clearance

canada goose outlet

canada goose outlet

air max 90

ray ban sunglasses

oakley sunglasses

michael kors handbags

tory burch outlet

longchamp handbags

nike outlet

christian louboutin outlet

coach factory outlet

swarovski outlet

air max uk

polo outlet stores

vans shoes

canada goose jackets

ferragamo shoes

cheap oakley sunglasses

longchamp outlet online

christian louboutin online

nike air force 1

nike shoes

air max uk

jordan 4

canada goose uk

nike roshe run

nike shoes uk

true religion outlet

coach factory outlet

coach outlet

air max trainers

polo ralph lauren

cheap jerseys

coach outlet online

tory burch outlet

cheap mlb jerseys

oakley sunglasses

nike trainers

coach factory outlet

canada goose outlet online

kobe bryant shoes

canada goose cyber monday

ralph lauren

longchamp outlet

mulberry bags

canada goose jackets outlet

longchamp outlet

michael kors wallets for women

moncler coats

kate spade outlet

canada goose outlet

pandora charms

ugg boots

polo outlet online

uggs outlet

true religion jeans

swarovski crystal

longchamp pas cher

ray ban sunglasses wholesale

supra shoes sale

nike blazer pas cher

coach outlet

michael kors outlet online

tory burch handbags

ralph lauren polo

uggs outlet

michael kors outlet

vans outlet

ugg boots on sale

nike roshe run

longchamp handbags

michael kors outlet clearance

polo ralph lauren

ralph lauren

ugg outlet

lacoste pas cher

swarovski outlet

swarovski crystal

michael kors handbags

kobe shoes

coach outlet store online

lacoste outlet

pandora charms

coach outlet online

coach factory outlet

oakley sunglasses wholesale

canada goose jackets

chrome hearts online store

cheap jordan shoes

longchamp pas cher

michael kors handbags clearance

hermes birkin

bottega veneta outlet

ugg boots outlet

cheap uggs

ugg boots on sale

michael kors outlet online

reebok trainers

yeezy boost

mulberry bags

polo ralph lauren

true religion jeans

coach outlet

michael kors outlet online

cheap snapbacks

prada handbags

mac cosmetics

oakley sunglasses wholesale

nike factory store

coach factory outlet

birkenstock sandals

longchamp handbags

kate spade outlet

air max 90

longchamp solde

jerseys wholesale

cheap jordans

michael kors handbags

swarovski crystal

cheap ray ban sunglasses

canada goose outlet online

cheap ray ban sunglasses

true religion jeans

uggs outlet

tory burch outlet online store

canada goose jackets

uggs outlet

pandora outlet

coach outlet

true religion jeans

ray ban sunglasses

coach outlet

uggs outlet

canada goose jackets

coach factory store

michael kors outlet online

polo outlet

ralph lauren uk

michael kors outlet online

michael kors

fitflops

polo outlet

cheap ray ban sunglasses

michael kors outlet clearance

coach outlet online

mulberry uk

canada goose outlet

tods outlet online

oakley sunglasses

michael kors outlet stores

ugg outlet

michael kors outlet

fred perry polo shirts

pandora charms

true religion uk

new balance shoes

ed hardy outlet

michael kors outlet clearance

canada goose outlet

coach factory outlet

ugg boots clearance

lacoste soldes

kate spade

canada goose coats

canada goose outlet

nhl jerseys

mcm backpacks

ugg outlet

polo shirts

canada goose coats

bottega veneta outlet online

adidas nmd

ralph lauren pas cher

fitflops uk

coach outlet online

ray ban sunglasses

canada goose outlet

polo ralph lauren outlet

coach outlet

oakley sunglasses sale

michael kors outlet

nike air huarache

ugg outlet

cheap basketball shoes

birkenstock outlet

ugg outlet

ralph lauren factory store

ralph lauren polo

ugg outlet online clearance

ferragamo outlet

ralph lauren outlet

true religion outlet

michael kors outlet clearance

fitflops sale

basketball sneakers

oakley sunglasses sale

ugg outlet

ray ban sunglasses uk

ugg boots clearance

nike factory outlet

ugg boots for women

hermes belt

burberry canada

michael kors outlet

canada goose outlet online

longchamp bags

ugg outlet online

polo ralph lauren outlet

true religion uk

swarovski outlet

cheap nfl jerseys

reebok shoes

ecco shoes

coach outlet online

coach factory outlet

oakley sunglasses

polo outlet

canada goose outlet store

canada goose jackets

ugg outlet online

coach outlet

polo ralph lauren

lacoste shirts

coach factory outlet

fitflops sale clearance

yeezy boost

fitflops outlet

ray ban sunglasses

canada goose black friday

michael kors outlet

ugg outlet clearance

michael kors outlet online

ralph lauren outlet

canada goose outlet

michael kors outlet clearance

herve leger dresses

coach outlet

kate spade outlet online store

ralph lauren uk

canada goose coats

ugg boots

canada goose outlet

ugg clearance

canada goose parka

canada goose coats

longchamp outlet

tory burch outlet

kate spade outlet online

hermes belts

uggs outlet

nfl jerseys wholesale

oakley sunglasses

christian louboutin shoes

coach outlet online

true religion outlet

polo ralph lauren

coach outlet online

michael kors uk

longchamp pas cher

oakley sunglasses wholesale

hermes outlet store

pandora charms sale clearance

coach outlet clearance

ugg boots

cheap ray ban sunglasses

ferragamo shoes

canada goose outlet

ugg outlet

longchamp outlet

canada goose jackets

michael kors

oakley sunglasses

swarovski crystal

mbt shoes

ugg outlet store

reebok shoes

ralph lauren polo

michael kors black friday

ugg boots clearance

puma shoes

ralph lauren sale

kate spade outlet online store

ugg boots on sale

nfl jersey wholesale

ugg outlet

michael kors outlet clearance

jordan shoes

mbt outlet

ugg boots clearance

cheap jordan shoes

coach outlet

nike shoes for women

canada goose

nike outlet store online

canada goose coats

football shirts

canada goose outlet store

canada goose coats

nike shoes outlet

polo outlet

michael kors outlet clearance

coach factory outlet

kate spade sale

michael kors outlet

polo outlet

tory burch sandals

canada goose outlet

tory burch outlet

canada goose outlet

michael kors outlet online

cheap jordans

ralph lauren uk

converse shoes sale

canada goose jackets

nfl jersey wholesale

ralph lauren outlet

kate spade uk

coach outlet store

oakley sunglasses

polo ralph lauren

coach outlet

ferragamo outlet

kobe 9 elite

lebron shoes

coach outlet online

ralph lauren

ray ban sunglasses

uggs outlet

coach outlet online

polo ralph lauren

ugg outlet

mont blanc pens

links of london jewellery

coach outlet store online

true religion jeans

oakley sunglasses

canada goose outlet online

canada goose outlet

christian louboutin shoes

oakley sunglasses wholesale

ugg boots australia

polo ralph lauren outlet

oakley sunglasses

nike store

true religion jeans

michael kors handbags

canada goose jackets on sale

coach factory outlet

burberry outlet

cartier outlet

cheap oakley sunglasses

pandora jewelery

christian louboutin outlet

lebron james shoes

coach outlet online

ray ban sunglasses uk

michael kors bags

ralph lauren

nike nba jerseys

michael kors outlet clearance

ray-ban sunglasses

jordan shoes

canada goose jackets

michael kors outlet clearance

los angeles lakers jerseys

true religion outlet

chrome hearts outlet

michael kors

true religion outlet

fitflops sale clearance

oakley sunglasses

oakley sunglasses wholesale

canada goose outlet store

swarovski uk

coach outlet

cheap ray ban sunglasses

oakley sunglasses wholesale

michael kors outlet clearance

burberry outlet

canada goose jackets men

burberry outlet sale

oakley sunglasses wholesale

coach outlet

canada goose coats

cheap jordans

cheap jordan shoes

cleveland cavaliers jerseys

moncler jackets

mlb jerseys

cazal sunglasses

ugg boots on sale

ray-ban sunglasses

coach outlet

oakley sunglasses

basketball shoes

supra shoes

fred perry polo

michael kors outlet

ray ban sunglasses

coach outlet clearance

canada goose jackets

true religion jeans sale

polo ralph lauren outlet

cheap jordan shoes

cheap oakley sunglasses

mulberry handbags

ray ban sunglasses

polo ralph lauren

coach outlet store

michael kors outlet store

air force 1 shoes

coach factory outlet

polo outlet

swarovski jewelry

canada goose outlet

ugg outlet

louboutin shoes

lebron james shoes

nfl jerseys

air jordan shoes

ugg outlet

air max shoes

nike air huarache

oakley sunglasses wholesale

salomon outlet

coach factory outlet

oakley sunglasses

mlb jerseys wholesale

swarovski jewelry

michael kors outlet

coach outlet online coach factory outlet

ralph lauren shirts

birkenstock shoes

ysl outlet

coach outlet store online

true religion jeans

air max 1

asics running shoe

ray ban sunglasses

cheap oakley sunglasses

air max trainers

ferragamo shoes

mulberry outlet,mulberry handbags outlet

louboutin shoes

prada outlet

longchamp pliage

fitflops sale clearance

air max shoes

tods outlet

michael kors outlet clearance

christian louboutin outlet

christian louboutin

michael kors outlet clearance

coach outlet

ralph lauren polo

kate spade outlet

ugg outlet

nike outlet

ralph lauren polo

oakley sunglasses

cheap nhl jerseys

ugg outlet store

nike store uk

ugg outlet

oakley sunglasses sale

tory burch outlet online

oakley sunglasses

ugg boots on sale

michael kors

michael kors uk

soccer jerseys

mulberry handbags

max 1

prada shoes for men

soccer jerseys wholesale

coach outlet online

ugg boots

coach outlet

canada goose outlet

ugg outlet stores

coach outlet online

coach factory outlet

michael kors outlet

nike factory shoes

tory burch shoes

ray ban wayfarer

kate spade outlet online

ugg boots clearance

canada goose jackets

kobe 9

uggs outlet

mulberry handbags

canada goose outlet

cheap mlb jerseys

oakley sunglasses

longchamp bags

coach outlet online coach factory outlet

pandora jewelry

ugg clearance

cheap nhl jerseys

burberry outlet

soccer cleats

nike air max 90

birkenstock shoes

ugg outlet online

coach outlet online

true religion canada

michael kors handbags

michael kors outlet

camisetas futbol baratas

coach outlet online

adidas shoes

canada goose outlet store

michael kors outlet

ray ban sunglasses

cheap ray ban sunglasses

canada goose jackets

michael kors canada

coach handbags

nike trainers

oakley sunglasses wholesale

polo ralph lauren

michael kors cyber monday

nike store uk

cheap oakley sunglasses

cheap michael kors handbags

air max 90

giuseppe zanotti outlet

cleveland cavaliers jersey

michael kors outlet

pandora outlet

nike outlet online

tory burch outlet online

pandora jewelry

ugg boots on sale

nike foamposite

michael kors outlet

christian louboutin shoes

adidas wings shoes

kate spade handbags

nike outlet store

fitflops sale clearance

michael kors outlet online

coach outlet

michael kors outlet clearance

nike uk store

christian louboutin outlet

michael kors outlet online

mcm outlet

fitflops

ugg outlet

michael kors handbags

michael kors outlet online

true religion jeans

cheap oakley sunglasses

oakley sunglasses sale

asics shoes

converse shoes

polo ralph lauren

ugg boots

fitflops

ray ban sunglasses

air max 90

coach outlet online

coach factory outlet

christian louboutin sale

christian louboutin shoes

canada goose jackets

tory burch outlet

marc jacobs outlet

longchamp outlet online

coach outlet

ray bans

cheap ray bans

adidas trainers

foamposite shoes

moncler sale

valentino outlet

adidas nmd

michael kors outlet

coach factory outlet

canada goose coats

coach factory outlet

mbt shoes outlet

cheap soccer jerseys

cheap nike shoes

ray ban sunglasses

polo ralph lauren

ugg boots outlet

cheap oakley sunglasses

michael kors outlet clearance

michael kors outlet clearance

coach outlet

ray ban sunglasses

coach factory outlet

michael kors outlet online

coach outlet online

true religion outlet

cheap oakley sunglasses

ugg boots

cheap jordans for sale

ugg outlet

michael kors outlet online

michael kors handbags

nba jerseys wholesale

canada goose

tory burch outlet

yeezy boost 350

ugg outlet online clearance

montblanc pens

ugg outlet store

michael kors handbags outlet

ray ban sunglasses

cheap ugg boots

canada goose coats

michael kors handbags

coach outlet online

michael kors outlet

coach outlet store online

nfl jerseys

coach outlet online

canada goose outlet

nike air max 2015

canada goose outlet store

michael kors outlet online

ralph lauren uk

ysl outlet online

ferragamo outlet

longchamp bags

michael kors outlet

adidas outlet

coach outlet online

coach factory outlet

reebok outlet store

michael kors outlet online

longchamp solde

canada goose outlet

ugg boots clearance

pandora charms

fitflops sale clearance

nike shoes

mac outlet

oakley sunglasses wholesale

ugg boots clearance

michael kors factory outlet

canada goose jackets

coach factory outlet

coach factory outlet

lacoste polo

canada goose outlet store

christian louboutin outlet

canada goose jackets

mulberry handbags

michael kors outlet online

coach outlet online

mont blanc outlet

michael kors outlet

ralph lauren

cheap oakley sunglasses

longchamp outlet

cheap ray ban sunglasses

uggs outlet

michael kors handbags

michael kors outlet clearance

mulberry sale

canada goose outlet

soccer shoes

ferragamo outlet

nike air max 1

oakley sunglasses

coach outlet online

jordan shoes

true religion jeans sale

cheap ugg boots

cheap ray ban sunglasses

michael kors handbags

christian louboutin sale

cheap jordans free shipping

coach outlet online

coach outlet

canada goose jackets

ecco outlet

nike trainers

tory burch outlet online

canada goose jackets

coach outlet clearance

burberry outlet store

christian louboutin shoes

canada goose outlet store

michael kors outlet clearance

nfl jersey wholesale

nike roshe one

polo ralph lauren

canada goose jackets for women

ugg outlet

ray ban sunglasses

polo outlet

true religion jeans

mulberry outlet store

ugg outlet

true religion jeans

kate spade handbags

coach factory outlet

nike air max

adidas nmd runner

michael kors outlet

cheap jerseys wholesale

canada goose coats

cheap oakley sunglasses

coach outlet store online

canada goose uk

nba jerseys

ralph lauren polo

ugg boots outlet

ralph lauren outlet stores

ralph lauren polo

kobe bryants shoes

michael kors outlet online

ed hardy clothing

lacoste polo shirts

ugg outlet

air max 90

ray-ban sunglasses

christian louboutin uk

coach factory outlet

canada goose jackets

coach handbags

ugg boots

michael kors

ugg outlet online

thomas sabo

ugg outlet

ugg black friday

ugg outlet

new balance outlet

nhl jerseys wholesale

air max 90

max 90

swarovski crystal

coach outlet online

chrome hearts

coach factory outlet

canada goose outlet

christian louboutin outlet

nfl jersey wholesale

ray ban sunglasses

oakley sunglasses

michael kors outlet clearance

coach outlet

longchamp pliage

true religion outlet uk

michael kors bags

adidas uk store

true religion jeans for men

coach outlet

oakley sunglasses wholesale

cheap oakley sunglasses

polo outlet

coach outlet

cartier watches

kobe shoes

kate spade outlet online

michael kors factory outlet

cheap oakley sunglasses

nhl jerseys

nike shoes

canada goose uk

ralph lauren outlet

hermes birkin bag

polo ralph lauren

burberry outlet

blackhawks jerseys

thomas sabo charms

true religion outlet

christian louboutin sale

ralph lauren polo

christian louboutin shoes

coach outlet online

longchamp handbags

soccer jerseys

michael kors outlet

lakers jerseys

cheap jordans

coach handbags outlet

fitflops shoes

ugg outlet store

nhl jerseys for sale

ugg boots

christian louboutin uk

michael kors handbags outlet

pandora jewellery

oakley sunglasses

coach outlet online

mulberry outlet

nike trainers uk

ugg outlet

ray ban sunglasses outlet

mulberry bags

coach outlet store online

canada goose uk

michael kors outlet

michael kors wallets

hermes online

tory burch outlet

uggs outlet

nike outlet

adidas nmd r1

christian louboutin shoes

nba jerseys

hermes outlet

coach outlet online

cheap football shirts

michael kors handbags

11:7,17 July

called prada sunglasses 'luck'. jordans "Arabs Sac Hermes left nike roshe fat converse sneakers Englishman new balance said," ralph lauren If coach purses factory possible, ferragamo I salomon want to tory burch outlet write ralph lauren a huge burberry outlet encyclopedia, atlanta hawks jersey to ray ban talk nba jerseys about denver nuggets jersey 'luck' pandora charms and ralph lauren polos 'coincidence' omega watches that the oakley vault two fred perry outlet words. occhiali ray ban Lincos hugo boss clothes is jack wolfskin jackets written by adidas outlet these longchamp two five finger shoes words coach outlet sale he michael kors outlet said polo ralph to givenchy handbags the dwyane wade jersey boy, mbt mens shoes he cheap jerseys shook hands nike roche run with fidget spinner the air jordan retro Urim red bottom shoes and guess clothings outlet Thummim fred perry uk people colts nfl jersey meet jordan jerseys by barbour jackets no means eyeglasses stores a air max "coincidence." orlando magic jersey He hermes asked longchamp outlet whether hilfiger outlet the iphone 5 cases boys ravens nfl jersey who chi hair go broncos nfl jersey in north face backpacks search vikings nfl jersey of louboutin outlet the burberry handbags alchemist guess outlet online I true religion outlet am beats audio a dream, converse the coach store online beginning michael kors handbags of life, bottega veneta which coach sacs means the ferragamo shoes end.Life uggs on sale is moncler jackets outlet a ralph lauren outlet online dream, lacoste outlet the texans nfl jersey dream skechers shoes outlet of michael kors life, jordan regardless saints nfl jersey of converse shoes how nba jersey we prada handbags manipulate, air max there north face is oakley canada only nike one dsquared2 jeans back. christian louboutin Busy charlotte hornets jerseys Ye Hao, north face outlet mediocrity timberwolves jersey worth basketball shoes mentioning, chiefs nfl jersey with dsquared2 outlet nothing roshe runs more philadelphia 76ers jerseys than a waste of nike air max 2014 a clippers jersey wonderful twist, the north face a hermes birkin bag good handbags outlet life michael kors taschen of coach handbags outlet their cheap true religion own, free run but tn pas cher also cheap oakley sunglasses a jerseys from china waste tommy hilfiger of dansko outlet their bengals nfl jersey own nike air max lives, patriots nfl jersey in ray ban sonnenbrillen the giuseppe shoes name nike.com of titans nfl jersey IDS coach outlet rushing ray ban outlet life versace shoes outlet of hermes bags their puma sneakers own, christian louboutin shoes Qin nike huaraches Qin vans Ken oakley Ken michael kors outlet labor packers nfl jersey life ferragamo shoes is soccer shoes nothing giants nfl jersey more jimmy choo outlet than michael kors their hilfiger outlet own nike air max 2014 from skechers mens shoes the moment coach outlet canada of the juicy couture outlet beginning nike of birth, every ray ban sunglasses outlet second, michael kors bags all reebok his cheap glasses life, salvatore ferragamo there nike air force is tory burch shoes only oakley one katespade sentence adidas outlet to cheap barbour jackets be fendi bags evidence montblanc that, burberry in mcm bags death, michael kors handbags when omega watches their oakley sunglasses own dolphins nfl jersey look louboutin back, mizuno running we barbour jackets should jazz jersey not puma online feel timberland outlet sorry max shoes for ralph lauren outlet their louboutin outlet lives, nor prada outlet because baseball bats of dallas mavericks jerseys his replica rolex mediocrity, supra shoes wasted swarovski online time and new balance outlet shame, ralph lauren polo because oakley vault we ralph lauren outlet online live converse for swarovski crystal yourself!The most pandora important cheap jerseys is panthers nfl jersey to versace clothes achieve michael kors uk personal under armour shoes outlet survival new orleans pelicans value, roshe run in order michael kors to nike air huarache prove tory burch handbags to levi's jeans yourself that vans you exist cheap nhl jerseys in this oakley sunglasses world longchamp which adidas brings indoor soccer shoes useful ray bans things. timberland shoes Life burberry sale is jack wolfskin outlet a ralph lauren online shop dream cheap jerseys is air max not thomas sabo a designer handbags dream, armani shoes outlet although ralph lauren sometimes nike shoes people nike canada can azcardinals nfl jersey not adidas figure out ralph lauren uk how, pandora but seahawks nfl jersey we browns nfl jersey still have knicks jersey to longchamp handbags face ecco outlet online serious jordans their own ralph lauren every golden state warriors jerseys day.Unknown air max man nike mercurial live; michael kors purses for kids hoodies love, michael kors for cheap ray ban themselves, true religion jeans women their ray ban outlet families, burberry handbags the redskins nfl jersey community, aktienkurse adidas the giuseppe zanotti sneakers state ray ban and cheap oakley people burberry sale live ipad mini cases in philipp plein clothing order michael kors handbags to skechers seek michael kors answers pandora schmuck to the unknown, coach outlet online to barbour jackets create cheap nhl jerseys the pandora jewelry unknown barbour outlet online answer, timberland boots when new balance shoes your pandora uk actions moncler jackets have rockets jersey been little occhiali oakley to chrome hearts store commend you calvin klein underwear will understand life stephen curry shoes purpose; coach factory online when oakley sunglasses outlet your cheap jordans actions asics as mont blanc an ralph lauren outlet unknown chaussure timberland achievements pandora jewelry of a mcm handbags brilliant oakley sunglasses outlet page, kate spade outlet online you'll 49ers nfl jersey find nike the adidas meaning roshe of adidas canada life; swarovski canada when nike your burberry outlet online actions polo ralph lauren achievements bears nfl jersey more rams nfl jersey achievements ralph lauren outlet online of prada shoes others vans shoes yourself, air jordans you'll cheap nba jerseys perception true religion jeans men of kobe bryant shoes the asics shoes outlet value mizuno wave of boston celtics life!Maybe nfl jerseys you have nike mercurial depressed; perhaps michael kors outlet the nike roshe face stone island outlet of wizards jersey setbacks, north face jackets you cheap oakley sunglasses want swarovski jewelry to select cheap oakley sunglasses down; cavaliers jerseys perhaps air force not cheap mlb jerseys in return ed hardy for polo ralph lauren the links of london watches long-term nike free struggle coach handbags of plein outlet the bcbg max azria unknown beats by dr dre makes supra footwear you san antonio spurs jersey lose red bottoms the michael kors purses fun; tommy hilfiger confidence coach bags and eagles nfl jersey courage ralph lauren online Maybe nike Air Max Plaza you lacoste outlet online think; trail blazers jersey today, veneta only buccaneers nfl jersey now tommy hilfiger is cheap true religion the burberry most real, ray ban really tory burch handbags belong to juicy couture us, burberry sale so coach outlet usa should ray ban wayfarer cherish northface bit uggs outlet by beats by dr dre bit.I cheap michael kors still coach store outlet remember fitflop outlet the belstaff jackets outlet philosopher michael kors said, you cowboys nfl jersey can mcm handbags not mcm handbags outlet control oakley sunglasses others, hogan women shoes but tods outlet online you katespade can lunette ray ban control thomas sabo charms their nba jersey own; phoenix suns you air max 2015 can bucks jersey not air max 90 control fossil uhren the burberry handbags outlet weather, coach factory outlet online but salvatore ferragamo you hogan can swarovski change reebok shoes outlet the mood; ray ban sunglasses outlet you michael kors bags can guciheaven women shoes not nike choose huarache your belstaff jackets face, under armour but bcbg max you falcons nfl jersey can mcm bags choose air jordan shoes spiritual! hogan outlet No adidas online deep long champ blue nba jerseys sky, burberry outlet store white cheap nike shoes clouds can cheap mlb jerseys choose raiders nfl jersey elegant; swarovski jewelry no prada vast nike outlet sea, you jaguars nfl jersey can burberry sale choose the north face outlet the coach store stream marc jacobs of kobe bryant jerseys elegant; thomas sabo no discount shoes eagle vigorous, hilfiger online shop you can nike air max choose lunette oakley a asics gel bird ray-ban sunglasses worry; new balance no pacers jersey wilderness tommy hilfiger fragrance, parajumpers mens jackets can choose nike air huarache the nfl jerseys grass knockoff handbags green!Everyone nike air max before brooklyn nets jersey birth michael kors handbags is jets nfl jersey a coach outlet online perfect new balance canada apple, kevin durant jersey God kate spade outlet online can grizzlies jersey not omega help christian louboutin shoes Douyao bills nfl jersey apples horloges on each north face one, so babyliss pro people air max one with belstaff sale disadvantages, woolrich mens jackets more chargers nfl jersey importantly, God raptors jersey gave michael kors outlet people nike free run the north face power marc jacobs to life ralph lauren factory store the polo ralph lauren outlet online glorious steelers nfl jersey struggle ray ban of the kings jersey unknown nike outlet as lions nfl jersey long ralph lauren polos as there michael kors canada is true religion a ray ban outlet online sound c.c beanies body, polo ralph lauren outlet there michael kors purses is the nike air yeezy possibility nike free run 5.0

jimmy choo shoes
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.