Видео

Волен Сидеров в На Фокус- шеста част

The player will show in this paragraph

III-а Световна война

Krassimir Ivandjiiski - Красимир ИванджийскиВ Крим световният хаос беше закрит
Руската пружина започна да се разпуска
04.2014
Целта на ставащото в Украйна е предизвикване на вътрешнославянска война и окончателно решаване на така наречения от Запада "руски въпрос".
Събитията в Украйна и Крим са малка част от дългосрочния проект за отстраняване на Русия /след това на Китай/ като единствена бариера по пътя на северноатлантическите финансови, политически и задкулисни структури към световно господство.
Програмата максимум е същата както при създаването на немския нацистки Трети райх.
Ситуацията в Украйна съвпадна с развитието на ситуацията в Сирия. Но има и разлики. Докато по сирийския въпрос в световната върхушка имаше разногласия, то по украинския въпрос Западът беше единен. При това е ясно, че икономически Украйна не е необходима на северноатлантическия елит. Тя му е нужна геополитически, да откъсне Украйна от Русия и да я превърне в антируски плацдарм.
Курсът на откъсване на Украйна от Русия е стар геополитически проект на Запада, т.е. на немците, англичаните, американците и ционистите. Онова, което се цитира от потомствения русофоб Збигнев Бжежински - че без присъединяването на Украйна Русия няма да може да си върне статута на велика държава, не е съвсем вярно. Вярно е, че Русия и без Украйна ще си върне този статут, но ще й бъде по-трудно и ще се нуждае от повече време.
Бжежински не е оригинален и повтаря чужди думи – на немския генерал Паул Рорбах, който в началото на ХХ век предрече, че за да бъде изключена опасността от Русия за Европа, и преди всичко за Германия, е необходимо напълно да се откъсне Украинска Русия от Московска Русия. За немския генерал Украйна и Московия беше все Русия. И той говори за предизвикване на вътрешноруски разкол. В този план разви идеите на немските политици от последната трета на ХХ век начело с Бисмарк, които не само настояваха за такъв разкол, но и предвиждаха конкретни средства за решаване на тези задача.
На първо място те подчертаваха необходимостта от противопоставяне Украйна на Русия, за скарване на техните народи, за култивиране сред самите руски украинци на хора със съзнание, променено до такава степен, че ще започнат да ненавиждат всичко руско. Става дума за психоисторическа специална операция и информационно-психологическа диверсия, чиято цел е създаване на славяни русофоби като психокултурен тип и политическа сила. Те трябва да откъснат Украйна от Русия. Това беше оформено в галицийския проект, над който активно работеха в началото разузнаванията на Австро-Унгария и кайзерова Германия , след това на Третия райх, а от втората половина на ХХ век до наши дни – американското ЦРУ и немската BND.
След оранжевата революция в Украйна в 2004 г. на Запад помислиха, че са успели. Но збъркаха. През 2013 г. им се струваше, че задачата ще бъде решена. Но своята роля изигра позицията на Русия /и вероятно на Китай/ и Янукович отказа да подпише договора за начало на асоциирането с ЕС.
В този момент Западът отписа Янукович и досегашния оранжев път за откъсване на Украйна от Русия и заложи на бандеровците и украинските неонацисти, продукт на същата тази психоисторическа операция, която немците започнаха да готвят пред 150 години. След това по време на Втората световна война щафетата беше поета от нацистите, които създадоха дивизията на SS "Галичина", попълнена от същите западни украинци, а от 90-те години се включиха и наследниците на Третия райх в създаването на "нов световен ред" /термин взет направо то устата на Хитлер от американците/.
САЩ и ЕС демонстрират лицемерие, двойни стандарти и русофобия, която е толкова силна, че ги принуждава да са толерантни към украинските нацисти и техните есесовски маршове. Логиката им е проста – щом нацистите на Украйна и Прибалтика са срещу Русия, те са "наши хора".
Именно на този фон на 19-21 февруари в Киев стана неонацистки бандеровски преврат, подкрепян от Запада, преди всичко от САЩ. Именно американците спряха в зародиш антитерористичната операция на украинските власти. Ако тя беше започнала, с така наречения Майдан щеше да е свършено веднага. Той вече беше започнал да отстъпва. Но надделяха дългите години работа на спецслужбите на САЩ с украинската върхушка и с бандеровското подземие, което беше активирано и възстановено. Стана ясно, че февруарският преврат може да промени и геополитическата ситуация в Източна Европа, Русия, Евразия и целия свят. Западът и прозападните сили в Украйна използваха за своите цели естественото недоволство на жителите на Украйна, преди всичко на Киев.
Какви са техните цели?
Програмата минимум е създаване в Западна Украйна на славянско-неонацистки, бандеровски райх за постоянно давление върху Русия, провокирайки я по различни начини, в това число и с диверсии, като това се съпровождаше с информационна кампания, че "малка Украйна" е жертва на "голяма Русия", според отработените в Югославия схеми – "бедните албанци са жертва на кръвожадните сърби".
Програмата максимум е същата като през 30-те години на ХХ век от немския нацистки райх – създаване на сила, която при необходимост за Запада да поеме върху себе си, решаващата част от войната с Русия и максимално да я изтощи, като едновременно се самоунищожи.
С други думи – окончателно решение на славянския въпрос със силите на самите славяни с разделяне на Русия и Северна Евразия и присвояване на техните ресурси и пространство. При това трябва да се помни, че откъсването на Украйна от Русия се планира като давление върху Русия или нанасяне на удар по нея със сили на нацистко-бандеровския режим.
Това отразява и борбата в американската върхушка. Клановете, стоящи зад Обама, преминават към активни действия. След две години идват избори и демократите не искат да напуснат Белия дом. Обама трябва да поработи за новия президент-демократ този път бял. Неслучайно Хилъри Клинтън побесня от създаването на Митническия съюз на Русия, Беларус и Казахстан, и даже го определи като ресъветизиране на постсъветското пространство, което САЩ не трябва да допуснат по никакъв начин.
Ще повторим, че Русия даже в сегашната си състояние е единствената бариера по пътя към световното господство на евроатлантическата олигархия. На Запада е нужно само едно – Русия да я няма – стратегически и геостратегически. За организирането на нейната смърт е нужен таран както някога Хитлер, който нападна СССР на 22 юни 1941 г., още повече, че сегашните северноатлантически елити са много по-сериозни противници от Хитлер. Освен това Русия не е СССР, нито по икономически потенциал, нито във военен аспект.
Развитието на ситуацията в Украйна и Крим отразяваше целите на нацистко-бандеровския метеж, организиран от Запада. След като взеха властта в Киев екстремистите, които веднага забраниха използването на руския език, планираха да поставят на колене и руския Изток, и Югоизток. Но се оказа, че тези райони имат подкрепа. И това беше Русия. На пътя на геноцида на руското население от неонацистите застана страната, която вече веднъж беше разгромила нацизма.
Превземането на Изтока и Югоизтока е жизнено необходимо на северноатлантическата върхушка. На нея е нужна цяла Украйна, не само западната й част. Тази част, сама по себе си, е безсмислена и става само за второ Косово. Там ще бъде изградена огромна американска база. Заради това намесата на Русия вбеси западната върхушка, която едва ли ще може да направи нещо по-сериозно. В онова, което прави Западът, се чувства безсилна злоба. Те биха искали Русия безучастно да наблюдава как се унищожават руснаците, как се формира неонацистки славянски райх на нейната западна граница.
За Запада сега започва нов период с Русия. Свършва епохата след 1991 г. и предателството на Горбачов и беловежските споразумения за разпадането на СССР. Започва друго време, още повече, че огромните си проблеми Западът може да реши само по пътя на голяма война. Русия продължава да е уязвима както отвътре, така и отвън. На Запад е НАТО, който иска да формира в Украйна бандеровски неонацистки режим срещу Русия. На Юг е Кавказ и Централна Азия с ислямистките джихадистки и техните западни господари и наднационалните структури на световното управление. Именно те са основният противник на Русия, която с ядреното си оръжие е бариерата към тяхното световно господство. Те ще се опитат да решат "руския въпрос" с вътрешнославянска и вътрешноруска война.
Действа и друг важен фактор. Русия не е била и няма да бъде /ако се съхрани/ национална държава, в нейния буржоазно западен смисъл. Това не е нейният формат, нейният размер, нейната същност. Русия може да бъде само империя или в ХХІ век импероподобно образование. Имперкостта на Русия не е форма както на Запада, а съдържание.
На този фон не може да подминем ренесансът на носталгията към Сталин и неговата роля. Откъде се взе това?
На първо място, Сталин се появи от сложното съотношение между международното крайно ляво движение /групата на Ленин/, руското ляво движене /бакинската група на Фиолетов/, отчаяните действия на разузнаването на контраразузнаването на Генералния щаб на руската империя през 1917 г., спасяващи Русия от установяването над нея на англоамерикански контрол и готови да сътрудничат в руско-имперско ориентираното болшевики, какъвто беше Сталин.
На второ място, появата на Сталин като историческа фигура, беше обусловено от развитието на "голямата система Русия" и отрицанието от нея на схемата "световна революция", в чиято пропаст бяха готови да хвърлят Русия интернационал-социалистите.
Сталин създаде "червена империя", държава, а не структура за наднационално съгласуване с руския фундамент в борбата именно със западните наднационални структури за световно управление, използвайки техните противоречия.
На този фон тоталното отрицание от руснаците на Горбачов е оправдано. Горбачов беше един малко образован провинциален кариерист, оказал се по историческо недоразумение на върха на властовите пияници на СССР. Но въпросът не беше толкова в Горбачов, а в социалния блок на силите, чиято фасада стана Горбачов и неговата група, начело в Яковлев и Шеварнадзе. Тази група беше част от съветската номенклатура и специалните служби, стремящи се да се превърнат в собственици и в част от наднационалните структури за световното управление, отразяващи интересите на глобалния капитал и действащи с помощта на различни структури на САЩ, Англия, ФРГ, Израел – ЦРУ, MI-6, Моссад.
Групата на Горбачов напълно съзнателно рушеше икономиката, за да може след това да обоснове и несъстоятелността" на социализма и прехода към друга форма на собственост. Кукловодите на Горбачов от западна страна използваха тези действия за разрушаване на СССР и Източна Европа и след като в началото на 1989 г. прехванаха управлението на тези процеси в СССР и Източна Европа, в това число и в България, постигнаха своите цели.
Да се каже, че Горбачов беше глупак е вярно. Този човек наистина се оказа глупав и алчен. Когато беше първи секретар в Ставропол неслучайно го наричаха "Миша с пликчето".
Но глупакът по принцип прави грешки в различни посоки, а при Горбачов грешките вървяха само в едно направление – унищожение на СССР, КПСС и съюзниците в СИВ и Варшавския договор.
Това е важно минало, за да се разбере същността на украинската криза и присъединяването на Крим и Севастопол към руската федерация.
Това беше отразено в тезите на Путин за кризата.
1. В Киев стана въоръжен преврат – метеж.
2. Янукович не беше дал нито една заповед за използване на сила.
3. След преврата всички органи на властта в Украйна са нелегитимни.
4. Изтокът и Югоизтокът на Украйна могат да помолят Русия за помощ.
5. САЩ нямат никакво право да определят "легитимността" на властите в Киев.
6. За последствията от възможните санкции на първо място трябва да се замислят онези, които ги въвеждат.
7. Решението на референдума за създаване на Република Крим е легитимно, както и решението за присъединяване към Руската федерация.
8. Народите имат право да определят своята съдба.
9. Дългът на Украйна за газ надминава 2 милиарда долара. Газпром може да отмени намаленията.
10. Западът и новата власт на Украйна унищожават страната.
11. Предвидените за май избори, Русия не признава.
12. Разглеждани са различни аспекти по евентуално вмешателство на НАТО.
Така се връщаме към началото. Днес противостоенето срещу Русия не е заради идеологически причини. Но нищо не се променя. Русия не е приемана и няма да бъде приета в "клуба" на западните държави като равноправен партньор. От тяхна гледна точка тя е заплаха. Отслабването на Русия по всички възможни направления остава приоритет на западния блок начело със САЩ, както по времето на СССР. Актуални са думите на един руски експерт – "Ние мислехме, че не ни обичат защото сме червени, но се оказа, че не ни обичат защото сме руски"…
Световната система е в криза. САЩ и Западът опитват да елиминират Русия в преддверието на настъплението си срещу Китай.
Така стигаме до основния извод от сегашните събития.
Реално ХХІ век започна на 16-18 март 2014 г. Започна го Русия. Хаосът на еднополюсния свят беше обявен за закрит. Официално беше обявено възкресяването на Русия и нейното културно-историческо пространство.
В Украйна в близко време ще се реализират и други сценарии в същата посока – волеизявлението на народа като единствен източник на властта, приоритет на националните по-точно многонационални интереси на Русия, и нейните традиционни нравствени ценности.
Политиката на Русия в украинската криза остава неизменна – "ние сме един народ". Киев е майка на руските градове и е люлка на руската цивилизация. Това е отговорност на Русия за кризата в сегашния световен ред. Крим е поредната крачка към формирането на евроазиатския геополитически материк, като една от основите на бъдещия следкризисен световен ред.
Русия не е сама. В списъка на единомишлениците Путин на първо място спомена Китай. И Китай сам се определи. Този път пряко и категорично.
Руската пружина започна да се разпуска. Реално ХХІ век започна на 16 март 2014 г. Хаосът в света беше обявен за закрит. Новият век ще има нови идеи и нови лидери. Историята никога не свършва. Тя винаги е в своето начало.


Красимир Иванджийски

25 март 2014 г.

http://strogosekretno.com/index.php?p=home

Времетраене 38:51 Дата 01-04-2014 Преглеждания 1096 Категории Телевизия  

Коментари

13:14,23 May
Kale is actually about all the healthiest leafy alternative vegetable you should ever eat is readily available lots of the year although it happens to be sweeter the moment grown for temperatures icy enough to produce a light ice. www.thehealthchamp.com

In everybody that we have, perception is constantly the primary to winning. Whether we always admit the software or not likely, we really are always simply being judged. People are judged relating to our visual appearance, our health and wellness, our pursuits, our mentality, everything. www.oneshothealth.com

About what facts was first this topic based? The advantage that independent programs resource Programs Advice directed a online survey of 71 clinical professionals (individuals solicited seven hundred), and additionally found which usually overwhelmingly doctors, nurses, clinical IT workers, and kids all wanted the new iphone4, with sole healthcare administrators preferring all the Blackberry. www.localhealthedition.com

Lots of U. Lenses. citizens are making the most of the discounted and superior quality of forex hospitals just by traveling out of the country for therapy. The savings may be 75 percent or further, and the cost about treatment can also be payable by means of tax-free money in a Health Savings. www.yourhealthboard.com

When Document hear a fabulous health end or info headline that include what all the Houston Rodeo bought, I automatically become concerned and want to learn more. I marvel how over eating mostly fruits and vegetables impacts my health insurance and prevents tumors. I automatically seek to feature this health and wellness tip right into my existence. I here's a health and wellness seeker. www.thehealthseek.com

Numerous, there isn't any good bookkeeping tutes available online which i could look for. Lots about links and additionally ads for all stuff however it is not a straight forward, sound tutorial which might give a fabulous beginner online business owner an on the whole snapshot about what bookkeeping is normally and methods to do bookkeeping for a business. www.ehealthtutorial.com

Why really are health modules more serious nowadays as opposed to other procedures? Nursing as well medical affiliated care courses had been given main aim among other sorts of professions a result of the demand and therefore the intricacy about work. www.besthealthexpert.com

A certified hoop transfer instructor recounts her connection with how all the fun adventure of hula hooping really helped her brittle bones. She applies dance and additionally movement with an endless great diversity of hoop transfer moves to continue herself fit and healthy, even though the lady with at chances for brittle bones. www.retrohealthguide.com

Home gardening has become a 2010 passion for many folks. Its advantages is immense as well as for great health but in addition mental gratification and gratification. The natural splendor and aroma of recent flora and additionally vegetation really are refreshing for use on your breath and additionally soothing for use on your eyes www.thehealthedition.com

Bowel detoxification, called colon irrigation or perhaps it is colon cleansing is really important internal cleansing for the body. This cleansing is essential to maintaining a healthy body and energy levels. www.healthclasic.com

Before you decided on a new health care plan, that you should make of course you've conducted your home work and researched all of the options. This easy guide to make sure you common health care terms will let get initiated. www.tophealth247.com

In a recent study, it was discovered that 80% of folks who investigate health information apply general lookup and Hotmail. Are they preparing to get utmost results? Several answer is very little www.prohealthcafe.com

Take the proper and broad training so that you will turned into competent. In order to be a skilled professional, it's good to embark relating to taking a certain amount seminars and additionally tutorials within the university and also in websites. www.coolhealthtutorial.com

Health and additionally safety concerns are really a priority for businesses, and additionally particularly just for heavy areas, but they do not have to be a fabulous drain relating to business lending. While some folk still collect the concept that money is saved just by cutting corners in the case of staff and additionally public essential safety, most wise business minds understandthat the way to save finances is using preventative programs for essential safety risks. www.dailyhealthguru.com

Windows Health and wellness Center is another kind of fraudulent practical application introduced via the web recently. It is the same characteristics with regards to some of the other different malicious programs that have been the scourge for the internet, that include ThinkPoint and additionally System Product Antivirus. The root purpose for the program, as with its predecessors, can be to trick individuals into using it. www.tophealthbuzz.com

Why is a better online home business idea online marketing? The email address details are simple even though most people don't know that easy methods to under most of the noses the time. www.businessideasnetwork.com

An aspiring business person needn't be worried that individuals haven't found an earth-shattering concept for those next awesome product to make sure you sweep everybody. Discovering a superb work from your home business idea results in you've found a provider, a product or service, or a unit for preparing a successful business opportunity that corresponds your temperament and attitude. www.mybusinesshour.com

Operating a booming enterprise away from home isn't really complicated. If you suffer from a completely unique skill, you may well build a very easy home business enterprise plan round it. Quite often, you find such business suggestions to be some of the most enjoyable think about built around your current unique plus points. www.thebusinessfacts.com

Working from their home has do not been quite a bit easier, with these sort of low starting costs, and permission to access cutting frame technology anyone can begin a business opportunity and be really good in a relative short space of time. Starting a home business enterprise there are many options and available and we are going to we can have a short look at some for the more trendy and successful models for home based business ideas. www.thebusinessreviews.com

Home business enterprise ideas just for success typically require you to get any message out to masses, and body fat better way to perform this than by using video. Adding video for the marketing strategy is getting an invaluable in your online marketing lead putting together efforts. It aids you build and additionally brand any image, shall we call the software your You will Inc. www.thebusinessseeker.com

The best thing men and women are afraid to generate caught " up " in is mostly a home business enterprise scam! Today more than ever with all the economy men and women are looking for ways to control ones own future and work from your home. www.thebusinessresources.com

Have you will ever taken a look at a home business enterprise in the online marketing or network marketing sector? If for example the answer is normally yes, it's fantastic; you expect to have an idea about what online marketing centered on. www.dailybusinesstools.com

Michael Gerber, for his antique business booklet The E-Myth Revisited: Why A large number of New Business owners Fail and What you’ll do About The software, identified all the No. 1 test of entrepreneurship: repairing your home business, not to be had. It's not likely rocket knowledge that affiliate marketers and most of the businesses quite benefit insurance firms in space a construct whereby they are simply committed for work "on" most of the business located at regular intervals. www.classicbusinessguide.com

Many wives especially the young ones are evolving into too experience fashion make tend to make sure you forget the country's real meaning. This may make them lovely hard to adjust with the business suits that particular one gets to make sure you wear four days within the week or even more with an extended stage. While many discover it unimportant to purchase business suits for the costly values, and "obsolete" trend, this mindset is contrary to what is the particular scenario in the flooring buisingess fashion country. www.simplybusinessguide.com

A wonderful B2B portal will represent your business interest to everybody in a qualified and approachable solution. It will make an effort to create good trade close ties, open fresher markets and additionally encourage you to ultimately participate more having varied, cost-effective home business friendly qualities. www.probusinessportal.com

A KPMG conventional paper on 'outsourcing all the finance function' (2005) figured 52% about respondents maintain or intend to outsource all the finance feature. One respondent gave them, 'there may well be more confidence just by finance company directors that outsourcing is risk-free, economical and additionally great value to service they provide for as The main one Value Officer and not just as normal accountants making data and additionally information. www.thefinancely.com

Traditional information about continuing to keep finance and additionally accounting functions in a organisation's personally own 'gene pool' is actually challenged. Although all of these functions happen to be once viewed included in the core proficiency set enterprises retained, the good news is growing curiosity that outsourcing could deliver financial savings, without troubling quality or possibly security. www.maydayfinance.com

Commonly destination just for outsourcing all the finance feature is The united kingdom, but Asia and Eastern side Europe are likewise favoured countries. Some sellers have surgical treatments in simultaneously Britain and additionally India. Companies locate suppliers which might deliver financial savings, better superior quality of knowledge, improved return and more suitable control. www.bestfinanceresources.com

Like conventional information regarding normal organisational and additionally geographical limitations changes, finance outsourcing looks set that should be regarded in the form of standard technique using incorporated value skills rather than one-off opportunity. www.myfinancemag.com

The moments to save any marriage from financial ruin from the divorce subsequently after cheating becomes. Here are often the steps it's good to take to earn that appear. www.ThefinancialDeals.com

8:30,8 August

Samuell Gorton moncler held jordan retro that longchamp as hollister clothing store subjects of louis vuitton outlet Great ugg italia Britain uggs the Colonial governments hollister should hermes bags conform louis vuitton handbags in their legislation and coach bags judicial nike air max 2015 action pandora charms to the canada goose principles burberry outlet online of canada goose jackets 77English uggs common nike air max pas cher and nike factory outlet statute law.[66] lancel pas cher If michael kors chartered, true religion outlet they were louis vuitton outlet bound north face pas cher to do gucci bags this cheap gucci by nike free pas cher the michael kors outlet terms chanel handbags of new balance their charters. ugg If hollister not reebok outlet chartered, louboutin outlet each nike free run pas cher individual had louis vuitton bags the right replica watches to p90x claim jimmy choo shoes the replica rolex protection sac lancel of michael kors English law, ray ban and air max any baseball bats denial nike roshe thereof cheap sunglasses was canada goose pas cher a usurpation jimmy choo of moncler authority. uggs on sale This air jordan was herve leger the ralph lauren head michael kors outlet canada and jordan 11 front jordan xx9 of his abercrombie alleged sac guess anarchism. cheap oakley sunglasses It was not bottes ugg anarchism, cheap ugg boots but ugg boots the juicy couture outlet conviction nike roshe run that hollister liberty louis vuitton is a louis vuitton outlet chimera louis vuitton save phone cases under ray ban pas cher the nike free protection lululemon outlet of wedding dresses the longchamp bags sacred celine bags majesty vans shoes of polo outlet law. replica watches uk This true religion outlet is cheap nike shoes good beats by dre English new jordans and north face jackets American converse shoes doctrine air jordans to-day. nike air max uk It birkin bag is distinctively uggs Rhode michael kors Island lacoste pas cher doctrine. jordans for sale No hermes birkin one michael kors canada two bottes ugg pas cher hundred rolex replica and louis vuitton outlet stores fifty louboutin years wedding dresses uk ago saw mulberry bags it louboutin more jordan shoes clearly moncler outlet than Samuell Gorton. moncler His christian louboutin political michael kors handbags vision coach outlet store online was hollister canada more tory burch outlet online lucid rolex watches and cheap oakley sunglasses prescient than nike air max that of nike roshe Roger vans pas cher Williams, hermes belt though lunette oakley pas cher the latter nike factory soon longchamp outlet saw oakley sunglasses cheap the moncler pas cher force abercrombie of oakley pas cher Gorton’s cheap ugg boots outlet 78position, air max and canada goose adhered longchamp handbags to polo ralph lauren it abercrombie the polo lacoste pas cher rest coach handbags of valentino shoes his life. oakley vault Had Gorton prada outlet lived ugg boots until longchamp outlet online the prada handbags time of lululemon outlet canada Andros moncler outlet and burberry James ugg boots clearance the uggs on sale Second he would have oakleysunglasses2.us.com beheld michael kors outlet the Colonies michael kors fighting ugg boots for p90x workout their ugg boots charters true religion jeans as the longchamp bags very polo ralph lauren uk foundation burberry factory outlet of converse pas cher their tiffany jewelry liberties. canada goose jackets His lunette ray ban pas cher position louboutin was the north face already new balance justified.[67]

In burberry handbags defence kate spade of soccer shoes “soul cheap oakley liberty” jordans and hogan sito ufficiale the ray ban sunglasses limitation air max 2015 of prada shoes the functions sac vanessa bruno of ray ban sunglasses government ugg boots clearance solely red bottom shoes to michael kors civil michael kors purses affairs, uggs Gorton gucci handbags and pandora jewelry Williams ray ban stood moncler side air max 2015 by air max side roshe run pas cher from jordan future the ralph lauren beginning. Authority, he says, air max cannot ralph lauren pas cher safely be wedding dress entrusted canada goose outlet to ray ban sunglasses magistrates ugg soldes “if michael kors outlet online their michael kors outlet online place and michael kors office sac burberry bee lancel not moncler uk bounded beats headphones within burberry the louis vuitton outlet online compass louboutin of new balance pas cher civill canada goose uk things.” kate spade outlet online He ugg pas cher argues lululemon outlet clearly louis vuitton purses and coach outlet logically coach purses in michael kors outlet the nfl jerseys introduction vanessa bruno pas cher to ralph lauren outlet his air jordan “Incorruptible Key, scarpe hogan Composed michael kors handbags of kate spade handbags the CX louboutin Psalme,” that christian louboutin if karen millen 79magistrates http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ are nike outlet permitted to rolex watches for sale extend oakley vault their michael kors outlet authority the north face to coach outlet things christian louboutin spiritual oakley sunglasses they longchamp handbags are vans scarpe consistently tiffany jewelry bound to jordan 12 enforce ugg outlet their ray ban own canada goose convictions louboutin pas cher of jordan 4 religious uggs outlet duty, nike blazer and uggs outlet to nike air max 2015 persecute ugg boots uk all abercrombie and fitch uk who hogan outlet dissent longchamp outlet therefrom. oakley sunglasses cheap The ray ban uk only nike trainers uk safety moncler jackets is in forbidding tory burch outlet them doudoune canada goose “to babyliss intermeddle air max between bottega veneta God and the p90x3 consciences hollister of sac hermes men. oakley sale * polo ralph lauren outlet * nike tn pas cher In uggs that ugg soldes way fake rolex only longchamp bags is longchamp the marc jacobs preservation vanessa bruno and gucci outlet honour north face outlet of moncler all States, in their nike air max several ways of babyliss pro rule and government.”

This ghd theory, michael kors handbags for louis vuitton the louis vuitton first oakley sunglasses time hollister pas cher in the true religion outlet world’s ray ban sunglasses outlet history, coach factory was longchamp outlet online clearly louis vuitton outlet proclaimed, nike sneakers embodied north face outlet in canada goose outlet constitutional oakley glasses law, ralph lauren outlet online and hollister practically nike air max tested, north face in ralph lauren polo the Commonwealth jordan 3 founded longchamp by burberry Roger ugg outlet Williams michael kors and jerseys Samuell mulberry handbags Gorton. ralph lauren outlet The doudoune moncler Puritan soccer jerseys theocracy oakley sunglasses and michael kors uk the montre femme doctrine lululemon of jordan 6 “soul iphone cases liberty” for michael kors a nike roshe run time maintained vans a michael kors competitive mont blanc existence, side oakley sunglasses wholesale by abercrombie and fitch side hermes pas cher in christian louboutin outlet the north face outlet online New England abercrombie and fitch Colonies. The latter tn pas cher began north face in hogan relative michael kors outlet weakness—almost 80in michael kors handbags clearance anarchy—but it air huarache survived, air max pas cher and longchamp uk ultimately moncler outlet obtained moncler recognition michael kors outlet online sale in michael jordan shoes our iphone case Federal oakley sunglasses cheap Constitution. The michael kors outlet former gucci belts failed, timberland and ugg was nike roshe run uk practically ralph lauren outlet discarded mont blanc pens in mac cosmetics less moncler jackets than hollister uk two generations. uggs Connecticut, an true religion offshoot louboutin shoes from Massachusetts christian louboutin Puritanism, nike roshe run under oakley outlet the nike free run uk leadership canada goose of fake oakleys Hooker reversed hermes handbags the air jordan shoes Massachusetts theory www.michael-korsoutletonline.eu.com that jordan 5 citizenship should michael kors pas cher be replica watches conditioned burberry outlet on ray ban outlet church sac longchamp pas cher membership, burberry outlet online and burberry outlet absorbed ugg uk the canada goose outlet theocratic abercrombie and fitch Colony canada goose outlet of swarovski jewelry New chi flat iron Haven. nike outlet store Rhode longchamp outlet Island gained, sac louis vuitton in numbers coach outlet online and in oakley internal nike store cohesion, rolex watches and Massachusetts tiffany and co lost, links of london uk with gucci outlet online every polo lacoste attack which oakley store she north face jackets made polo ralph lauren on swarovski heresy. louboutin outlet The montre pas cher idea uggs outlet that nike free run intolerance moncler jackets and persecution burberry sale were true religion outlet necessary retro jordans to ugg insure new balance shoes the survival christian louboutin uk of air max the longchamp pliage community—to nike shoes prevent louis vuitton handbags its polo ralph lauren disintegration—broached hollister by tory burch apologetic burberry pas cher writers, nike huarache is ugg pas cher therefore ghd straighteners disproven true religion jeans by michael kors canada the michael kors outlet online palpable facts cheap uggs of uggs outlet history. pandora jewelry Disintegration uggs canada and nike roshe run pas cher 81secession michael kors outlet online sale were montre homme ever replica handbags the nike air max products sac louis vuitton pas cher of lululemon outlet online intolerance. The story karen millen uk of coach outlet store online the Saracens, jimmy choo outlet in ghd hair Spain, the sunglasses outlet Huguenots in France oakley vault and pandora uk the air jordan 11 Puritans guess pas cher in mulberry uk England, nike huaraches was repeated longchamp soldes in uggs outlet Massachusetts. north face uk Internal schisms supra shoes were christian louboutin outlet promoted ugg outlet rather timberland pas cher than jordan retro 11 prevented by thomas sabo uk the christian louboutin shoes policy pandora charms of moncler sito ufficiale persecution.

In sac louis vuitton the celine handbags end, converse local moncler outlet public opinion canada goose was a nike roshe powerful polo ralph lauren pas cher aid swarovski uk to north face jackets the compulsion canada goose of hollister clothing the coach outlet Mother toms outlet Country nike air huarache in louboutin shoes compelling the instyler cessation lululemon of nike free run persecution. asics shoes The michael kors outlet online sale policy cheap oakley sunglasses of intolerance kate spade outlet failed ralph lauren uk on louis vuitton canada its michael kors outlet online own nike free chosen cheap oakley sunglasses ground, thomas sabo and north face outlet Massachusetts cheap jordans became michael kors outlet online sale a nike free powerful polo ralph lauren outlet and united sac longchamp State only when uggs on sale she lululemon canada followed longchamp the example air force of air max her despised mcm handbags Little toms shoes Sister canada goose jackets and rolex replica watches became oakley a canada goose outlet Commonwealth sac michael kors of nike air max Ideas michael kors outlet online as oakley sunglasses outlet well cheap nfl jerseys as jordan pas cher a vans Commonwealth nike trainers of nike blazer pas cher Goods.Samuell michael kors outlet online Gorton canada goose jackets was louis vuitton a replica watches man hermes of michael-korsoutletonline.eu.com a ugg boots profoundly religious longchamp nature. louis vuitton outlet online His oakley vault views, have been gucci shoes little michael kors bags studied, air jordan pas cher and mulberry have uggs been true religion jeans greatly insanity workout misunderstood, timberland boots both by his marc jacobs handbags contemporaries ugg and the abercrombie historians links of london of tiffany and co later ferragamo shoes generations. polo ralph lauren outlet John Fiske moncler dismisses nike free run him louboutin with bottes ugg a louis vuitton pas cher sentence, michael kors outlet in his ugg boots admirable chaussures louboutin School ray ban sunglasses History wedding dresses of the rolex watch United ugg australia States, as ferragamo belts “a nike roshe uk man gucci of queer louis vuitton ideas.” The discount oakley sunglasses more christian louboutin shoes extended swarovski crystal reference ugg boots clearance of louis vuitton this fair-minded coach factory outlet historian, longchamp outlet online in longchamp pas cher his nike tn “Beginnings abercrombie of reebok shoes New juicy couture England,” jordan 1 hardly does justice either nike air max to true religion jeans Gorton’s michael kors bags political sagacity, nike free uk or ugg to moncler the longchamp pas cher remarkable character oakley sunglasses of michaelkors-outlet-store his ralph lauren religious opinions. nike air max Charles mulberry outlet Francis polo ralph lauren Adams, asics running shoes in coach outlet store his instyler ionic styler 83monograph on vans outlet “Massachusetts, michael kors handbags its polo ralph lauren outlet online Historians louis vuitton and its new balance outlet History,” nike air force alludes bottes ugg pas cher to ghd hair straighteners Samuell converse Gorton louis vuitton uk as a air jordan retro “crude louboutin uk and coach outlet half-crazy nike air max uk thinker.”

11:7,17 July

called prada sunglasses 'luck'. jordans "Arabs Sac Hermes left nike roshe fat converse sneakers Englishman new balance said," ralph lauren If coach purses factory possible, ferragamo I salomon want to tory burch outlet write ralph lauren a huge burberry outlet encyclopedia, atlanta hawks jersey to ray ban talk nba jerseys about denver nuggets jersey 'luck' pandora charms and ralph lauren polos 'coincidence' omega watches that the oakley vault two fred perry outlet words. occhiali ray ban Lincos hugo boss clothes is jack wolfskin jackets written by adidas outlet these longchamp two five finger shoes words coach outlet sale he michael kors outlet said polo ralph to givenchy handbags the dwyane wade jersey boy, mbt mens shoes he cheap jerseys shook hands nike roche run with fidget spinner the air jordan retro Urim red bottom shoes and guess clothings outlet Thummim fred perry uk people colts nfl jersey meet jordan jerseys by barbour jackets no means eyeglasses stores a air max "coincidence." orlando magic jersey He hermes asked longchamp outlet whether hilfiger outlet the iphone 5 cases boys ravens nfl jersey who chi hair go broncos nfl jersey in north face backpacks search vikings nfl jersey of louboutin outlet the burberry handbags alchemist guess outlet online I true religion outlet am beats audio a dream, converse the coach store online beginning michael kors handbags of life, bottega veneta which coach sacs means the ferragamo shoes end.Life uggs on sale is moncler jackets outlet a ralph lauren outlet online dream, lacoste outlet the texans nfl jersey dream skechers shoes outlet of michael kors life, jordan regardless saints nfl jersey of converse shoes how nba jersey we prada handbags manipulate, air max there north face is oakley canada only nike one dsquared2 jeans back. christian louboutin Busy charlotte hornets jerseys Ye Hao, north face outlet mediocrity timberwolves jersey worth basketball shoes mentioning, chiefs nfl jersey with dsquared2 outlet nothing roshe runs more philadelphia 76ers jerseys than a waste of nike air max 2014 a clippers jersey wonderful twist, the north face a hermes birkin bag good handbags outlet life michael kors taschen of coach handbags outlet their cheap true religion own, free run but tn pas cher also cheap oakley sunglasses a jerseys from china waste tommy hilfiger of dansko outlet their bengals nfl jersey own nike air max lives, patriots nfl jersey in ray ban sonnenbrillen the giuseppe shoes name nike.com of titans nfl jersey IDS coach outlet rushing ray ban outlet life versace shoes outlet of hermes bags their puma sneakers own, christian louboutin shoes Qin nike huaraches Qin vans Ken oakley Ken michael kors outlet labor packers nfl jersey life ferragamo shoes is soccer shoes nothing giants nfl jersey more jimmy choo outlet than michael kors their hilfiger outlet own nike air max 2014 from skechers mens shoes the moment coach outlet canada of the juicy couture outlet beginning nike of birth, every ray ban sunglasses outlet second, michael kors bags all reebok his cheap glasses life, salvatore ferragamo there nike air force is tory burch shoes only oakley one katespade sentence adidas outlet to cheap barbour jackets be fendi bags evidence montblanc that, burberry in mcm bags death, michael kors handbags when omega watches their oakley sunglasses own dolphins nfl jersey look louboutin back, mizuno running we barbour jackets should jazz jersey not puma online feel timberland outlet sorry max shoes for ralph lauren outlet their louboutin outlet lives, nor prada outlet because baseball bats of dallas mavericks jerseys his replica rolex mediocrity, supra shoes wasted swarovski online time and new balance outlet shame, ralph lauren polo because oakley vault we ralph lauren outlet online live converse for swarovski crystal yourself!The most pandora important cheap jerseys is panthers nfl jersey to versace clothes achieve michael kors uk personal under armour shoes outlet survival new orleans pelicans value, roshe run in order michael kors to nike air huarache prove tory burch handbags to levi's jeans yourself that vans you exist cheap nhl jerseys in this oakley sunglasses world longchamp which adidas brings indoor soccer shoes useful ray bans things. timberland shoes Life burberry sale is jack wolfskin outlet a ralph lauren online shop dream cheap jerseys is air max not thomas sabo a designer handbags dream, armani shoes outlet although ralph lauren sometimes nike shoes people nike canada can azcardinals nfl jersey not adidas figure out ralph lauren uk how, pandora but seahawks nfl jersey we browns nfl jersey still have knicks jersey to longchamp handbags face ecco outlet online serious jordans their own ralph lauren every golden state warriors jerseys day.Unknown air max man nike mercurial live; michael kors purses for kids hoodies love, michael kors for cheap ray ban themselves, true religion jeans women their ray ban outlet families, burberry handbags the redskins nfl jersey community, aktienkurse adidas the giuseppe zanotti sneakers state ray ban and cheap oakley people burberry sale live ipad mini cases in philipp plein clothing order michael kors handbags to skechers seek michael kors answers pandora schmuck to the unknown, coach outlet online to barbour jackets create cheap nhl jerseys the pandora jewelry unknown barbour outlet online answer, timberland boots when new balance shoes your pandora uk actions moncler jackets have rockets jersey been little occhiali oakley to chrome hearts store commend you calvin klein underwear will understand life stephen curry shoes purpose; coach factory online when oakley sunglasses outlet your cheap jordans actions asics as mont blanc an ralph lauren outlet unknown chaussure timberland achievements pandora jewelry of a mcm handbags brilliant oakley sunglasses outlet page, kate spade outlet online you'll 49ers nfl jersey find nike the adidas meaning roshe of adidas canada life; swarovski canada when nike your burberry outlet online actions polo ralph lauren achievements bears nfl jersey more rams nfl jersey achievements ralph lauren outlet online of prada shoes others vans shoes yourself, air jordans you'll cheap nba jerseys perception true religion jeans men of kobe bryant shoes the asics shoes outlet value mizuno wave of boston celtics life!Maybe nfl jerseys you have nike mercurial depressed; perhaps michael kors outlet the nike roshe face stone island outlet of wizards jersey setbacks, north face jackets you cheap oakley sunglasses want swarovski jewelry to select cheap oakley sunglasses down; cavaliers jerseys perhaps air force not cheap mlb jerseys in return ed hardy for polo ralph lauren the links of london watches long-term nike free struggle coach handbags of plein outlet the bcbg max azria unknown beats by dr dre makes supra footwear you san antonio spurs jersey lose red bottoms the michael kors purses fun; tommy hilfiger confidence coach bags and eagles nfl jersey courage ralph lauren online Maybe nike Air Max Plaza you lacoste outlet online think; trail blazers jersey today, veneta only buccaneers nfl jersey now tommy hilfiger is cheap true religion the burberry most real, ray ban really tory burch handbags belong to juicy couture us, burberry sale so coach outlet usa should ray ban wayfarer cherish northface bit uggs outlet by beats by dr dre bit.I cheap michael kors still coach store outlet remember fitflop outlet the belstaff jackets outlet philosopher michael kors said, you cowboys nfl jersey can mcm handbags not mcm handbags outlet control oakley sunglasses others, hogan women shoes but tods outlet online you katespade can lunette ray ban control thomas sabo charms their nba jersey own; phoenix suns you air max 2015 can bucks jersey not air max 90 control fossil uhren the burberry handbags outlet weather, coach factory outlet online but salvatore ferragamo you hogan can swarovski change reebok shoes outlet the mood; ray ban sunglasses outlet you michael kors bags can guciheaven women shoes not nike choose huarache your belstaff jackets face, under armour but bcbg max you falcons nfl jersey can mcm bags choose air jordan shoes spiritual! hogan outlet No adidas online deep long champ blue nba jerseys sky, burberry outlet store white cheap nike shoes clouds can cheap mlb jerseys choose raiders nfl jersey elegant; swarovski jewelry no prada vast nike outlet sea, you jaguars nfl jersey can burberry sale choose the north face outlet the coach store stream marc jacobs of kobe bryant jerseys elegant; thomas sabo no discount shoes eagle vigorous, hilfiger online shop you can nike air max choose lunette oakley a asics gel bird ray-ban sunglasses worry; new balance no pacers jersey wilderness tommy hilfiger fragrance, parajumpers mens jackets can choose nike air huarache the nfl jerseys grass knockoff handbags green!Everyone nike air max before brooklyn nets jersey birth michael kors handbags is jets nfl jersey a coach outlet online perfect new balance canada apple, kevin durant jersey God kate spade outlet online can grizzlies jersey not omega help christian louboutin shoes Douyao bills nfl jersey apples horloges on each north face one, so babyliss pro people air max one with belstaff sale disadvantages, woolrich mens jackets more chargers nfl jersey importantly, God raptors jersey gave michael kors outlet people nike free run the north face power marc jacobs to life ralph lauren factory store the polo ralph lauren outlet online glorious steelers nfl jersey struggle ray ban of the kings jersey unknown nike outlet as lions nfl jersey long ralph lauren polos as there michael kors canada is true religion a ray ban outlet online sound c.c beanies body, polo ralph lauren outlet there michael kors purses is the nike air yeezy possibility nike free run 5.0

jimmy choo shoes
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.