Видео

Иска ли Бойко Турция член на Ес

The player will show in this paragraph

Няма описание

Времетраене 23:11 Дата 08-01-2010 Преглеждания 5038 Категории Телевизия  

Коментари

13:18,8 January
Бойко е предател!
14:37,8 January
okazva se 4e boiko ne e tozi za kogoto go mislegme
16:56,8 January
Не е предател! Той си е казал, че е демократ и партията му е демократична. Според демократичните принципи на ЕС - ако една страна е в Европа (така смятат явно за Турция) и е развита (и това е вярно за нашите съседи) няма пречки да не влезе в съюза, който по принцип няма за цел да е затворен съюз от малко на брой страни, а да обедини всички държави в Европа. Иначе е ясно, че никой нормален човек не иска да влезе ислямска страна, която ще има и най-много депутати в Европарламента... А нашият неприязъм към турците е чисто исторически и може би заради това, че в Турция работят много, произвеждат много, изнасят за цяла Европа, печелят много пари и се развиват по-бързо.
18:46,8 January
Не е предател! Той си е казал, че е демократ и партията му е демократична. Според демократичните принципи на ЕС - ако една страна е в Европа (така смятат явно за Турция) и е развита (и това е вярно за нашите съседи) няма пречки да не влезе в съюза, който по принцип няма за цел да е затворен съюз от малко на брой страни, а да обедини всички държави в Европа.
19:55,8 January
#3. glaropuli. aljosh -> ясно е че СИ папагалче, но не ми пробутвай тези глупости!!! 500 години са ни клали! Почти са ни изтребили! Аз не искам Турция - мюсюлманска страна, с милиони НЕПРОСВТЕНО, бедно и антихристиянски настроено население да влезе в ЕС! Защото Анадола не е Европа! Нашият неприязън към турците е на базата на 500 века РОБСТВО, и на 45 години толериране при Тошко и още 20-се при дерибейте! Ти платени защитнико и активисте на ГЕРБ/ДПС знаеш ли колко лесно е да се катурне лодката? Знаеш ли само като щтракне Путин с пръсти, че ще танцуваш казачок предателю!!!!!
20:59,8 January
БОКЛУЦИ.
23:49,8 January
pedal
0:4,9 January
You are a one, little crazy bitch kardam45! Prosto si tarsish belqta!!!!!!!
0:17,9 January
#3. glaropuli не се развиват по-бързо и на човек произвежданият продукт им е по-малко. Икономическият ръст е в пъти по-бавен (над 5 пъти) Като цяло са 9 пъти по-богати, но са 10 пъти повече.
0:20,9 January
#8. explosive95 не заплашвай беззъбо в интернет. Никой не го е страх.
Страници:12>»
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.