Видео

Каубои и извънземни Трейлър

The player will show in this paragraph

Cowboys and Aliens

Действието на филма "Каубои и извънземни" се развива през 1873 година в Аризона. В запустялото пустинно градче Абсолюшън пристига странник (в ролята ще видим Даниъл Крейг), който няма никакви спомени за миналото си. Единственото нещо, което може да му помогне да си спомни е мистериозната гривна на ръката му.

Но загубата на паметта не е единственият проблем на новодошлия. Това, което той открива е, че хората живеещи в Абсолюшън не са особено доброжелателни към странници като него и, че градчето е конролирано от безкомпромисния полковник Долархайд, в изпълнение на Харисън Форд.

Но жителите на града са на път да преживеят нещо, което никой не е предполагал, че ще се случи. Извънземни нашественици започват яростна атака върху Абсолюшън и с помощта на бързината си, и ослепяваща светлина те отвличат хората един след друг.

Сега странникът, когото градът избягваше, се превръща в единствената надежда за спасение. Докато паметта му започва бавно да се възвръща, той осъзнава, че e единственият, който може да помогне.

С помоща на Ела (Оливия Уайлд), която също като него е нежелана в Абсолюшън, героят на Крейг събира група от бивши опоненти: хора от града, Долархайд и неговите момчета, престъпници и бойци от племето Апачи.

Обединени срещу общ враг всички от групата се подготвят за грандиозната финална битка.

В ролите ще видим Харисън Форд, Сам Рокуел, Оливия Уайлд, Даниел Крейг, Кланси Браун, Ноя Рингер, Пол Дано

Премиерата на "Каубои и извънземни" очаквайте на 29 юли 2011г.

Времетраене 02:31 Дата 27-11-2010 Преглеждания 7770 Категории Филми  

Коментари

12:16,28 November
Това ще бъде лудо :D
12:9,27 July
такава тъпня още не бяха правили
Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.